2019. szeptember 25.

Egyetemi alapdarabok


Szeptember utolsó hetében elég relevánsnak tartom, ha megemlékezem a legelső egyetemi félévemről. Sokat is írtam róla akkoriban, hiszen rengeteg új impulzussal találkoztam két évvel ezelőtt: Budapestre költöztem, elkezdtem az egyetemet, megismerkedtem a fővárosunkkal - habár mostanra sem sikerült teljesen kiismernem, arra hány év szükséges? -, új emberek kerültek az életembe. Most pedig ott tartok már, hogy konzulenst kellett választanom, ezzel egyszerre egy témakört, amiben majd a szakdolgozatom kezdem el írni. Értitek? Itt tartunk. Még nem fogtam fel teljesen, hogy lassan végzek az alapképzéssel, és ha minden jól megy nyáron kezemben foghatom a diplomám. A diplomám. Kimondani is hihetetlen. 
Lényeg a lényeg, a mai blogbejegyzésem témája azok a számomra elengedhetetlen dolgok, ruhadarabok lesznek, amelyek nélkül nem érezném magam komfortosan egy-egy könytárban töltött napon, de jól jönnek egy olyan napon is, amikor csak pár gyakorlatra kell bemennem.

Határidőnapló
Nélküle elvesznék. De tényleg. Benne van az életem. Leadási határidők, rendezvények, saját programok, bevásárlólisták. A 2018-as életmentőmet a Malinovkától szereztem be, és ezt nem tervezem idén sem máshogy. Ahogy az Instagram posztokból leszűrtem hasonlóan minimalista stílusú, de minden igényemet kielégítő határidőnaplóval készülnek. Már alig várom, hogy megszerezhessem magamnak.

Huskee cup
Tudni kell, a Corvinus közelében több szuper újhullámos kávézó kapott helyet, így nem kell sorban állni a büfében az iszonyatos gép kávéért, és még finom ízzel is gazdagodsz. Hygge, Tamp&Pull, Double Shot. Beülni persze meg nem sokszor van időm, úgyhogy marad az elviteles zabtejes cappuccino. Ekkor kerül szóba a HuskeeCup is, ami kevés helyet foglal, újrahasznosított anyagból készült, és még gyönyörű is. Ezen a linken keresztül pedig meg is tudod nézni a közeledben melyik kávézóban tudod a leghamarabb beszerezni magadnak. De persze csak akkor, ha nem rendelsz be egyszerre 4 db-ot, a webshopon ez a legkisebb mennyiség.

Mindent elnyelő hátizsák
Ugye nem kell sorolnom mennyi mindent szoktam belepakolni? Laptop, ebéd, snackek, a fentebb említett elviteles kávéspohár és határidőnapló, pénztárca, hajgumik minden mennyiségben, az aznapi rúzsom, ajakápoló, kézfertőtlenítő és kézkrém, papírzsepi, tollak, szövegkiemelők. Már a gépelésében is elfáradtam. És hogy ez ne a vállaim terhelje, muszáj volt valamiféle hátizsák után néznem. Nem gondoltam túl, megvettem a legegyszerűbb Kankent, ami azóta is szuperül muzsikál, úgyhogy megérte a befektetést.

A kedvenc kapucnis pulcsid
Mennyivel jobb érzés a könyvtárban úgy ülni, mintha épp az ágyadból tanulnál, nem? Na ugye, elég motiváló a környezet. Én is ezt szoktam első lépésként alkalmazni, mikor semmi energiám a könyveim felett görnyedni, de még a tanulásra gondolni sem. Így ha szétnézek nem hódít meg semmiféle Youtube videó, netalán a Gossip Girl. Rosszul érezném magam, ha a könyvtárban is ezt csinálnám.

OOTD DETAILS
PÓLÓ - ZARA / NADRÁG - H&M / ÖV - BONRPIX / CIPŐ - VANS, ABOUT YOU
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése