2019. február 26.

Mindennapi fogápolási rutin


Amennyire a mindennapos kiegészítőim is fontosak számomra, ugyanolyan gondossággal válogatok a fogkrémek és fogkefék között a drogériában, gyógyszertárban. Talán a fogszabályzós múltam miatt van bennem a tökéletességre való hajlam, hiszen esélyt sem szeretnék adni arra, hogy a szépen rendbetett fogsorom egy esetleges betegség miatt tönkremenjen. Tudom mennyit kellett tennem, gumizgatnom, hány bölcsességfog műtéten vagyok túl - és még mindig vár rám kettő, és hányszor ültem a fogorvosi rendelőben. Lényeg a lényeg, odafigyelek a szájhigéniámra, a fogaim megfelelő ápolására. Habár ebbe nem tartozik bele, hogy a kávém nem tudom szívószállal inni, akárhány helyen is olvastam az elszínező hatásáról, ezzel valahogy megbirkózom. 
Innen is köszönöm szépen a Panasonicnak, hogy a tiszta fogsor, rendes ház hóbortjaim támogatták egy EW1211W845 típusú szájzuhannyal! Amilyen furcsának tartottam az elején az erős, szinte támadó vízsugarat a készülékből, és fröcsköltem össze vele mindent a fürdőszobában, annyira szeretem már fogmosás után használni, még egy löket tisztaságot adni vele a fogsoromnak. Szépen, még egyszer kitisztítja a fogközöket olyan helyeken ahová egy manuális fogkefe nem jut el. És jelentem, azóta nem lesz minden tiszta víz, csak nem szabad mosolyogni a tükörbe ennek a használata alatt! :)

Linket hozzá itt találtok! 

1 megjegyzés:

  1. For your first deposit, BigSpin presents a 200% match as much as} $1,000. Their reload bonus applies to minimal deposits of $100, the place you get a 100% match with a max deposit of $1,000. They accept deposits and withdrawals from credit/debit cards, Moneygram, and cryptocurrencies. Players should note that some banking strategies are topic 온라인 바카라 to fees. To make things more in depth, Ignition has a dedicated forum the place players can seek help from different seasoned players.

    VálaszTörlés