2018. december 31.

Winter days


Az első igazi, megmaradó havam volt Budapesten ami a hónap közepén esett, s látványos nyomot hagyott. Nekem, téli gyermeknek hatalmas örömöt okozott, hogy láthattam, ez most tényleg megmarad a járdán, a hidakon, a fák tetején, ez nem fog ám elolvadni a nap végére! És nem is olvadt, legalább három teljes napig gyönyörködhettem benne. Számomra a tél így az igazi, tele hóval, önfeledt mosolyokkal, mini hóember építéssel. Ha azt nem számolom hány vizsgán, és beadandón kell túlesni még karácsony előtt igazán kellemes a december, nem?  Egyébként ezt a szettet pont egy ilyen alkalom előtt fotóztuk be, és magam is megleptem mennyire nyugodt tudtam végig maradni. Utána még egy kávéra is beültünk, és egy pillanatra sem fordult meg a fejemben a félév végi zh, mégha a jegyem is múlott rajta. Igen, akkor már ennyire elengedtem! Viszont mindezek ellenére is négyes lett, úgyhogy köszi SPSS, már csak tavasszal találkozunk.
A szettem nagyon egyszerű, az előbb emíltett okból kifolyólag nem igazán volt lélekjelenlétem több erőfeszítést tenni az ügy érdekében, de én jól éreztem magam benne! Nem fáztam, nem volt ki a bokám, a nyakam is védve volt. Perfection!

Kabát, farmer - Zara
Pulcsi - H&M
Bakancs - Bonprix
Táska - Promod


3 megjegyzés:

  1. Gyönyörű fotók! :) Nagyon jól áll ez a pulcsi.

    VálaszTörlés
  2. Remember although that the wall thickness limitations still apply. Exceeding the really helpful rib thickness end result in|may find Stainless Steel Whistling Teapots yourself in|can lead to} sink marks. Thick sections can result in numerous defects, together with warping and sinking. Limiting the utmost thickness of any section of your design to the really helpful values by making them hollow is important. Living hinges are thin sections of plastic that join 2 segments of an element and permit it to flex and bend. Typically these hinges are integrated in mass-produced containers, similar to plastic bottles.

    VálaszTörlés