2018. december 13.

A téli kabátom


Remélem nem én vagyok az egyetlen, akinek pár évente hatalmas kínlódást jelent megtalálni azt a bizonyos téli kabátot. Legyen meleg, de karcsúsított, és csinos. Álljon jól, de azért takarja a derekam, és érjen le legalább a térdem fölé. Tudjam használni évekig, legyen jó minőségű, de ha lehet ne kelljen érte bankot rabolnom. Kritériumok mindig vannak, lehetőségek kevésbé. Általában egy téli kabát pont az, amit nem egyszer, hanem legalább kétszer is megnézek magamnak, visszamegyek, újra felpróbálom egy vastagabb pulcsival, másik csizmával, csakhogy teljesen biztos legyek benne. Mindezek ellenére tavaly rendeltem magamnak egy akkor szupernek hitt kabátot a H&M webshopjáról, amit egyáltalán nem éreztem magaménak. Viszont mentségemre szóljon nagyon jó áron volt, és hordtam is 1-2 alkalommal, ha el kellett ugranom valahová, de nem esett jól hordani, feszengtem benne. Úgyhogy elhatároztam, ez idén nem történhet meg velem, alaposan át fogom gondolni a döntésem. Így is történt, és lám, azóta töretlen a szerelem. Egyébként erről a Zara tollkeverék, dupla cipzáros kabátról van szó, ami finom meleg, pont jó a hossza, kicsit húzott a derekánál, és természetesen fekete. Hát mi más?


Meséljetek, ti hogy álltok a kabátkereséssel? Megtaláltátok már a tökéleteset? 
Szeretettel,
Panni

2 megjegyzés:

  1. Sajnos én is úgy jártam, mint Te.. Tavalyelőtt vettem egy kabátot, de nem nagyon szeretem. Bejártam már mindent tavaly, de nem sikerült találnom olyat, ami mindneben megfelel. Egyébként nagyjából azok a feltételeim, mint Neked. (-: Csak sajnos alacsony vagyok nagyon és így még nehezebb. Te nagyon szép kabátot választottál, remekül áll! (-: És természetesen nálam is csak fekete jöhet szóba!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira szoktam ilyenkor (is) sajnálni az alacsonyabb, illetve magasabb lányokat, nekik csak a szerencsén szokott múlni a legötbb vásárlás, nem?

      Törlés