2018. október 31.

Teddy coat


Számomra annyira hihetetlen, hogy október utolsó napjaiban pulcsiban, farmerben, és topánkában ülök ki a teraszra kávézni, hiszen nemrég még azon gondolkodtam hány réteg ruhát vegyek fel indulás előtt, hogy ne fagyjak szét mire beérek az egyetemre. Nem mintha panaszkodnék, imádom az őszi napsütést, a hűvös, fagyos reggeleket, a levél dobálós, kirándulós hétvégéket - nem hiába az egyik kedvenc évszakom. De szigorúan a tél után! Le sem tagadhatnám, hogy februárban születtem.


Az őszi trendekről hosszabban nem szeretnék mesélni Nektek, rengeteg más olyan cikk van, illetve Pinterest board ahol sokkal informatívabban tudtok ezekről tájékozódni, de azért egy-két elemet szeretnék én is ideemelni. Valahogy azt érzem, az idei divat az, amivel teljes mértékben tudok azonosulni hiszen: megőrülök a leopárdmintás ruhadarabokért, a színes kötött pulcsikért, az oversized  teddy coatokért és a bőrhatású nadrágokért. Ebben a szettben a leopárdmintán kívül az összes elemet próbáltam megjelenetíteni, csak hogy lássátok milyen is az én őszi stílusom. A bejegyzésben szereplő kabátot és pulóvert a SheIn-től kaptam ajándékba, s meg kell hogy mondjam Nektek, pozitív csalódás volt ez a rendelésem. Többször befürödtem már a kínai webshopokkal, a méretezéssel, az anyagokkal, viszont most sokkal több időt szenteltem a darabok kiválasztására, elolvastam az öszes véleményt, megnéztem a vásárlói képeket, és volt olyan szerencsém, ugyanazokat hozta a postás.

Kabát - Shein (én L-eset rendeltem, két számmal nagyobbat, mint a méretem!) / Pulcsi - Shein / Nadrág - H&M (gyerekosztály) / Loafer - H&M
Ráadásul a Pank15 kóddal 15% lejön a Shein rendelésetekből!


#instantősz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése