2018. március 26.

Sminktárolás, rendszerezés


Imádok rendszerezni. A hétköznapjaimat talán kevésbé menedzselem jól, de a sminktárolásomból jelenleg ki tudtam hozni a maximumot. És hogy ez mennyire tesz engem boldoggá? Azt el nem tudom mondani! Mindenképp szerettem volna a szobám egyik üres falfelületére egy picike zugot, ahol reggelente könnyedén el tudom készíteni a sminkem. Szerencsére az Instagram tele van inspirációs képekkel, s én is itt találtam rá arra a megoldásra, amely a legpraktikusabb, de ezen felül esztétikus is. Az "asztal" egy Ikeás Alex kiegészítő elem, tulajdonképpen egy polc, viszont nálam más funkciót lát el. Amit picit sajnálok benne, az az, hogy a fiókokat nem lehet teljesen kihúzni, így ami termék becsúszik a hátuljára, az nehezen érhető el. Mivel a fiók nagyon alacsony, az eredetileg tervezett elosztók túl magasnak bizonyultak, viszont volt annyira szerencsém, hogy a Bonprix oldalán kutakodva ráleltem ezekre, amiből még csak egyet rendeltem, de mindenképp ki szeretném ezekkel váltani a Jyskes kosárkáim. Ezen felül az íróasztalom hat fiókos szintén Alex szekrényem egyik mélyebb fiókját is a sminktermékeimnek szenteltem, amibe egy szintén Ikeás rendszerező került. Ezt azóta nem találom a honlapon, de egy evőeszköztartó is szuper alternatíva lehet.


Az asztal tetjét igyekszem a legkevésbé megpakolni, hogy átlátható maradjon, és ne érezzem túl zsúfoltnak, ami általában sikerülni szokott. A Biovanne szépségvitaminom viszont mindig ott kell hogy legyen, különben elfelejtem bevenni - a nap elején mikor készülődöm pont rálátok. Egyébként elég régóta szedem ahhoz, hogy ajánlani tudjam Nektek, a két indok amiért megvásároltam megvalósult. Mindennapos szedése mellett a körmeim erősödtek, illetve hajam is kevésbé hullik. Illetve szintén itt tárolom a Nacomi kókuszos testvajam, ami a hideg időszakban igazi megmentőm volt! Elég nehéz krém, és egy picit lassabban is szívódik be, de az illata és a hatása teljes mértékben kárpótol! 
3 megjegyzés:

  1. Nagyon letisztult, igazán Pannis :D

    VálaszTörlés
  2. Fortunately, Jackpot City’s welcome bonus is extremely 퍼스트카지노 noticeable indeed. After all, what number of} different casinos do you know that provide a lot as} $1,600 CAD proper off the bat? These 4 deposit bonuses all have a 100 percent match a lot as} $400 CAD and wagering necessities of 50x.

    VálaszTörlés