2018. február 27.

Hálószoba update


Egyelőre számomra is hihetetlen milyen ütemben halad a szobám otthonosítása. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a szüleim olyan helyzetben vannak, hogy be tudnak segíteni, illetve magamra is büszke vagyok, hiszen dolgozom, és a saját keresetem költhetem a csecsebecséimre. Viszont ennek a bejegyzésnek nem ez a témája, de ha gondoljátok szívesen megosztom veletek a munkáról, az egyetemről, és ennek a kettőnek a kapcsolatáról való tapasztalataim. Így a második félévben már folyamatosan tisztázódik mire van, és mire nincs időm, mivel tudok a hétköznapokon szabadidőmben foglalkozni.

A Desenioval való együttműködésemben egy bizonyos összegért választhattam magamnak posztereket, s legalább 3 napig válogattam az oldalon, a fejemben újra és újra elképzeltem mely képek mutathatnának jól egymás mellett, a méretekkel, színekkel játszadoztam. Persze képzeletben minden sokkal egyszerűbbnek tűnt, mikor megérkeztek újra kellett gondolnom mit is terveztem hová. A képkereteket az Ikeában vettem hozzájuk, direkt különböző árnyalatú, s textúrájúakat tettem a szatyromba, hogy ezzel is játékosabbá tegyem a falam. Még egy kört azonban kell még tennem, elszámoltam magam, és néhány print még a tartójában várja, hogy elfoglalhassa méltó helyét. Annyira más érzés már így belépni a szobámba, hogy a sminkasztalom feletti falfelület már nem üres, sokkal otthonosabban érzem magam. Ki tudja mi lesz, ha az összes a helyére kerül! 

Light Agate 30 x 40
Hands 30 x 40
Happiness 30 x 40


Ha Ti is kedvet kaptatok egy kis dekoráláshoz, a mai naptól egészen március elsejéig érvényes a PANKA kód, amivel 25% kedvezményt kaptok az oldalon!

2 megjegyzés:

  1. Nagy lelkesen vágtam bele az olvasásba, nagyon szép lett ez a kis sarok. :) Csak az a kár h ennek a leírásnak megint a "reklám" volt a lényege... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy csalódnod kellett! Viszont szeretném megvédeni magam, s a megint szóra reflektálni, ugyanis egy kezemen meg tudom számolni mely bejegyzéseim tartalmaztak fizetett szponzorációt. (Habár ez sem az, csupán a kapott posztereket mutattam be Nektek az én szemszögemen keresztül.) Én éltem a lehetőséggel, és az együttműködés ellenére is maradtam a saját véleményemnél, de mivel ezekről nem tudtam rosszat írni, nem is toltam tele a posztot ilyen tartalommal. Remélem a következőkben nem érzel majd hasonlót! :)

      Törlés