2018. január 29.

2017-es kedvencek


Valószínűleg nem a legaktuálisabb 2017-es kedvences bejegyzés, de én még így január utolsó napjaiban is szerettem volna megemlékezni róluk, ugyanis tényleg csupa olyan termékről van szó, amit a tavalyi évben örömmel használtam, és esetleg bővebben nem írtam még - kivéve a Mac szemöldök pomádé, lassan egy könyvet rakhatnék össze azokból a bejegyzésekből, amennyiszer megemlítettem itt. Vannak köztük újdonságok is, amelyek csak az év utolsó hónapjaiban kerültek hozzám, de olyanok is, amik elég régóta helyet kapnak a sminkes fiókomban.


A legegyszerűbb sorrend az lesz, ha az alapoknál kezdem. Számomra fontos, hogy az arcom alapozóval a legegyenletesebb legyen, ezért mindig közepes, vagy erős fedésű terméket választok erre a területre. Számomomra az egyik legszuperebb a Rimmel Match perfection alapozója, amit a Catrice ismert Liquid Camuflage korrektorjával egészítek ki, majd púderezem egy picit, és kész is a tökéletes hétköznapi alapom. Majd jöhet egy kis kontúr a Trend it up! kontúr trióval, amely csupa matt színből áll, az egyik legszuperebb kontúrpaletta ebből az árkategóriából. 
A Colourpop termékei egyszercsak úgy a semmiből berobbantak a beauty világba, legalábbis én nagyjából májustól kezdtem el jobban odafigyelni a márka újdonságaira, s gondolkodtam el minden egyes alkalomkor, hogy valamit rendelnem kellene. Ezt azért redukálni tudtam négyre, amelyből kettő a fentebb látható paletták miatt történt. A You had me at hello, és az All is see is magic paletták jól kihasználható színeket tartalmaznak, mind a kettőből össze lehet dobni akár nappali, akár esti sminkeket is, hiszen matt, csillámos, illetve világosabb és sötétebb árnyalatokat is tartalmaznak. A szemre fókuszálva folytatom a sort a L'oreal Paradise Extatic szempillaspiráljával, ami szintén nagyon felkapott lett tavaly, de hát meg is tudom érteni. Szép, ívelt, dús szempillákat varázsol, viszont a második hónapban egyre kellemetlenebbé vált a használata, hamar száradt, és csomósodott. Ezt megoldotta pár alkalommal egy alapos tisztítás a kupakja körül, de hosszú távon macerás. A Mac szemöldök pomádéról a véleményem ezen a linken elolvashatjátok, azóta csak annyi változott, hogy újabb tégelyt kezdtem, a szerelmem töretlen.


Aztán linkeljétek nekem Ti a kedvenceiteket, vagy írjátok meg, hiszen sosem késő néhány - számomra - újdonságra szert tenni! 

2 megjegyzés:

 1. Az All I see is magic palettát én is imádom, annyira jól összerakták, hogy egész évben kihasználható szerintem.
  A L'Oréal spirál is szuper de nekem is elkezdett beszáradni, pedig még a felét sem használtam el.
  Nagyon szerettem még a Maybelline Fit Me alapozót és korrektort és a Colourpop folyékony rúzsok közül az Aquarious, Monday és Trap árnyalatokat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Fit me korrektorral már én is szemezek egy ideje, szerintem ha elfogy ez a Catrice mindenképp meglesem magamnak.

   Törlés