2017. december 15.

Karácsonyi ajándékötletek Nőknek, Lányoknak


Tipikusan olyan személy vagyok, aki mindenkinek a lehető legszemélyreszabottabb, és legkihasználhatóbb ajándékokat szeret ajándékozni. Legyen az közeli barát, családtag, vagy ismerős, esetleg a körmösöm, annak örülök, ha a meglepetésnek tényleg praktikus, és nem csak állni fog a polcon következő karácsonyig, netalán tovább ajándékozásra kerül. Annak semmi értelme nincsen! Ezért már évközben vezetek egy listát a telefonomban, ahová felírom a kis elejtett kívánságokat, amit az illető úgyis elfelejt, vagy magának nem vesz meg. Énnél jobb lehetőség arra nincs szerintem, hogy tényleg olyan csomag kerüljön hozzájuk, aminek hasznát fogják venni. Szóval, elkötelezett tökéletes ajándékkeresőként gondoltam megmutatok Nektek 1-1 olyan csomagot, aminek szerintem bárki örülne! Két csoportra bontottam, az egyiket elneveztem a piros csomagnak, a másikat pedig kézápoló csomagnak - azt hiszem ebből elég egyértelműen kiderül mik alapján állítottam össze őket. Ha érdekel pontosan mit is tartalmaznak, csak tekerj tovább!


Ha lehetek elfogult, ez a csomag a kedvencem a kettő közül. Nemcsak azért, mert a piros szín miatt karácsonyiasabbnak találom, hanem csupa olyan termék van benne, amiket teljes szívemből szeretek. Nem mintha a következő összeállításban szereplő dolgokat nem imádnám ugyanannyira, csak ez valahogy közelebb áll hozzám. Lehet a gyöngyös pulóver, és a mézeskalács illatú gyertya miatt, két dolog, amiért oda meg vissza vagyok. Ildi gyertyái szép fém tégelyben érkeznek plusz papírdobozban, raffiával kibélelve. Alig bírtam magammal, hogy legalább addig ne kezdjem el égetni, amíg le nem fotózom. Nehéz volt, nagyon! De mikor kész lettem a bejegyzés fényképeivel, azonnal rá került sor. A konyhába tettem a mézeskalácsosat, nem tudtam mennyire lesz intenzív az illata, nem szerettem volna, ha egyből a szobában lesz hirtelen sok illat. Azt hiszem jól döntöttem, kellemesen belengte az egész lakást, ennél karácsonyiasabb gyertyát nem tudnék ajánlani Nektek! A pulcsit a SheIn-ről rendeltem, a szállítással semmi gond nem volt, időben ideért. Sajnos az anyaga kissé szúrós, egy trikó mindenképp kell alá, úgy sokkal komfortosabb - bár én télen minden alá veszek egyet. Plusz tipp, hogy legalább két mérettel nagyobbat válasszatok! A csomag tartalmából egy szezonális tusfürdő sem maradhatott ki, mit szólnátok az Yves Rocher meseerdő gyümölcseihez? Pont annyira mesés az illata, ahogy olvashatjátok! 


Ebben a termékösszeállításban azoknak kedvezek, akik odafigyelnek a kezük ápolására. Anyukám egyébként pont ilyen, már szeptember elején elkezdi kenegetni a kezét, plusz egy kézkrémet még a kocsijában is tart, hiszen egyszer pórul járt, és nagyon csúnyán kirepedezett a bőre. Ha szeretnétek ezt elkerülni, ezek a termékek segítségetekre lesznek! A Mádara limitált csomagolású szappanjai egy cseppet sem szárítják a bőrt, és az illatuk is sokáig megmarad. Nem tipikus karácsonyi, inkább virágos és természetes, nem tolakodó. Tisztítás után jöhet az egyik kedvenc kozmetikumom, a L'Occitane shea vajas kézkréme. Szerintem írtam már róla eleget, nem szeretnélek untatni Titeket azzal, hogy megint ódákat zengek róla, de vessetek rá egy pillantást, ha még nem tettétek. A Coconut Oil körömápoló olaj viszonylag új nálam, és néha el is felejtkezem róla, viszont amikor folyamatosan használom, a körmöm, és a körömágyam is hálás nekem.

Sál / NA-KD (A Panka30 kóddal 30%-os kedvezményt kaptok!)
Ti milyen csomagokat ajándékoznátok a legszívesebben?

2 megjegyzés:

  1. Drága Panni! A körömápoló olajat csak interneten keresztül lehet megrendelni? Esetleg valamelyik drogériában nem kapható?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Dm-ben kaphatóak a CoconutOil termékek, szerintem őt is megtalálod! Sőt, ha maradt a karácsonyi csomagokból, azt valamikor januárban le is árazzák, hátha megtalálod köztük az olajat is! :)

      Törlés