2017. október 7.

Panasonic ES-WS24 epilátor teszt


Amit mindenképp szeretnék előre leszögezni, nehogy bármiféle félreértés adódjon a későbbiekben belőle, hogy én csak a hónaljam, illetve a lábszáram epilálom, a többi testrészemen nem kényelmes használnom, a karomon és a combomon a gyantát preferálom, míg a bikinivonalon a borotvát. Utóbbin, lehet egy kicsit kényesebb a téma, de szeretném kipróbálni a gyantát, így ha valaki ismer Budapesten olyan szakembert, akiben teljesen megbízik, szívesen meghallgatom itt, vagy akár privát üzenetben is.
 Na de, térjünk is rá a bejegyzésem főszereplőjére, a Panasonic ES-WS24 epilátorára. Iszonyatosan örültem, amikor lehetőségem adódott tesztelni, hiszen az előző epilátorom legalább öt éves volt már, s hiába, hogy tökéletesen működött, sokszor játszottam már a gondolattal, hogy bizony ideje lenne beszerezni egy újat. Ennél csajosabbat kívánni sem lehetett volna, a pink és fehér színeivel talán harsány egy picikét, ennek ellenére szerintem szuperül néz ki. Kényelmes a kézben fogni, minden területet elérek vele, s nem kell kicsavarodva a tükör előtt állnom, ha a hónaljam szeretném epilálni. Nem fogok hazudni, egyáltalán nem fájdalommentes, viszont nem is kényelmetlen a használata, nekem semmi problémám nem adódott vele. Én epilálás előtt mindig behintőporozom az adott területet, hiszen ha egy pici nedvesség, izzadtság jelen van nagyon tud fájni, és szaggatja a bőrt. A szőrszálak nagyjából egy hétig a bőr alatt maradnak, utána sem egyszerre, fokozatosan nőnek ki. Egyébként én szeretek 3-4 naponta átmenni, hogy folyamatosan sima maradjon a lábam, vagy a hónaljam, de ezt mindenki máshogy teszi. Összességében én teljesen elégedett vagyok vele, könnyű használni, nem okoz irritációt, ráadásul a dizájna is szép. Kell ennél több? 
Ti milyen epilátort használtok jelenleg?
Szeretettel,
Panka

8 megjegyzés:

 1. Én sosem mertem kipróbálni epilátort. Nagyon érzékeny a bőröm, a hideggyantát használtam lábszárra régen, de sokszor begyulladt, az orvos azt mondta attól és sajnos igaza vaolt, tehát, hogy húzgálom a szőrszálakat, így csak borotva...... Ez a készülék valóban nagyon szép egyébként! (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom! :( Én a borotvától egyébként megbolondulok, sajnos eléggé erősek a szőrszálaim, így már másnapra meglátszik.

   Törlés
 2. Az Intimiti Gyantaszalont meleg szívvel ajánlanám. Magasabb árkategória, tehát kissé zsebbe kell nyúlni, de minden pénzt megér! Egy ideig rendszeres vendégük voltam és kicsikartam a pénz rá, mert a jó hangulat és higiénikus, kellemes környezet, a kedvesség, a lazaság és emellé szakértelem mind ott volt egy helyen.A mai napig vágyom vissza. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen az ajánlást, mindenképp megnézem őket! :)

   Törlés
 3. Szia! Szerintem ha erősebbek a szőrszálaid, érdemes beruházni egy SHR bérletre, vagy akár otthoni IPL szőrtelenítő gépre. :) Én most használom a hónalj+bikinivonal SHR bérletem, de még csak az elején vagyok, viszont legalább nem fáj. De jó tudni, hogy nem csak én vagyok olyan elvetemült, hogy a hónaljam epiláljam :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon sokat gondolkodtam már a végleges szőrtelenítésen, de még sem a pénzt nem gyűjtöttem össze rá, sem az elhatározásom. Ó, ne aggódj, nem vagy egyedül! :D

   Törlés
 4. Én itt Pesten járok kozmetikushoz, és nagyon elégedett vagyok vele. Ha még nem találtál senkit, és érdeklődnél Nála, szivesen elküldöm az elérhetőségét :)

  VálaszTörlés