2017. október 28.

5 kedvenc októberből


Már megint hogyan? Mitől lesz szerdán máris november? Kérlek, szóljatok az időnek kicsit lassuljon le, nem tudok vele lépést tartani. De annyira, hogy hirtelen vissza sem tudok idézni olyan eseményeket, történéseket, amik ebben a hónapban történtek, hiszen fejben még mindig októberben járok. Egyébként már egészen kezdek hozzászokni ehhez a pesti élethez, de őszintén azért sokkal jobb otthon lenni, az igazi otthonba. Ezért is voltam azon, hogy minél kedvesebbé és otthonosabbá tegyem a kis lakást, úgy érzem még nem sikerült teljesen magamhoz igazítani. Tudom, erre ennyi idő nem is elég, és nyilván függ attól mennyit lehet rákölteni, de haladok.


6000
El sem hiszem! Az Instagram az a felület, amelyikkel a legelégedettebb vagyok, de ezt egy korábbi, csak erról a platformról szóló bejegyzésemben kifejettem. Viszont akkor még a közelében sem voltunk ennek a követőszámnak, és hirtelen itt tartok! Nagyon szépen szeretném megköszönni Nektek, hogy követtek ott is, hiszen csakis azokat a képeket posztolom, amelyekkel a legelégedettebb vagyok. Lehet néha becsúszik pár olyan fotó, ami nem igazán illik a feedembe, viszont így lesz igazán Pannis.

JYSK
Itt mindig ki lehet fogni valamit! Legutóbb ezt a tükröt sikerült elcsípnem, a mostani ár harmadáért. Elég régóta szemeztem vele, de ennyi pénzt nem szívesen adtam volna ki érte. Igen, gyönyörű, viszont 30 ezer forintot akkor is sokallok érte. Lényeg a lényeg, akciós volt, sőt, nagyon akciós, és már a szobám egyik falán díszeleg. Elképzeltem elé még egy fotelt, egy magas állólámpát, illetve egy szép nagy, zöld növényt, és kész is a tökéletes olvasósarok.

EBAY
Sosem lehet elég korán kezdeni a karácsonyi ajándékok vásárlását! S ha magát a meglepetést nem is itt szerzem be, rengeteg cuki kiegészítőt, csomagolót, dobozkát, madzagot lehet találni, ha rászánjuk az időt, s beleássuk magunkat az Ebay bugyraiba. Ha szépen lassan megérkeznek a dolgok amiket rendeltem, mindenképp megmutatom őket, hiszen bármilyen alkalomra jól jön néhány ajándékzacskó, vagy ajándékkísérő.

BUDAPEST
Egyre jobban szerelembe esek ezzel a várossal. Talán úgy érezhetitek megcáfolom az első pár sorban írtakat, de higyjétek el, szeretem Budapestet. A ködös reggeleket, mikor suliba menvén nem látom a Szabadság-hidat sem, mikor megveszem csütörtök reggel fél 8-kor a legelső kávét a kedvenc kávézómban, vagy mikor felülök egy olyan villamosra, amelyiken még sosem utaztam, és hihetetlen környékeket fedezek fel. Csináljatok Ti is ilyen felfedezőkörütakat, rengeteg kis eldugott zugra lelhettek.

KÁVÉFŐZŐ
Végre, végre, végre! Nekem, mint nagy kávéfannak, aki hozzá van szokva a kapszulás kávé ízéhez, nagyon rossz volt háromazegybent inni. Félreértés ne essék, semmi bajom nincsen vele, sőt néha rengeteg tejjel még jól is esett, de elég nagy különbség van az ízük között. Ha Nespresso gépetek van, jó szívvel ajánlom Nektek a Berger&Co kapszulákat, iszonyatosan finomak.


A Ti kedvenceitek mik voltak?
Szeretettel,
Panka

8 megjegyzés:

 1. szia Panni! már instán is nézegettem a táskádat, nagyon extra! elárulod honnan van?:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Vácon vettem egy kis butikban! :) Ha jártas vagy ott bővebben is elmagyarázom hol van!

   Törlés
  2. köszi a választ, sajnos nem esik útba:(

   Törlés
  3. Egyébként David Jones, ha esetleg máshol is keresnéd!

   Törlés
 2. Imádom ezeket a képeket (is)! Számomra is hihetetlen, hogy így repül az idő, néha tényleg jó lenne kicsit lelassítani.. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Már nagyon lassulhatna, habár a karácsonyi időszakot úgy várom!

   Törlés
 3. Csini vagy Panni! :)
  A cica nagyon édes. :)
  Én is a kapszulás kávéra esküszöm, csak sajnálom, hogy nálunk a Dolce Gustoból nincsenek különlegesebb ízek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! A cicus a parkban jött oda hozzánk, pedig egyáltalán nincs jó kapcsolatom velük, ő bizalmat szavazott nekem. :D
   Szerintem már eléggé kezdenek lemenni a kapszulás kávéfőző árai is, néha nagyon jókat lehet kifogni plusz kapszulákkal, így arra az elején nem is kell költeni.

   Törlés