2017. szeptember 28.

Szia Budapest!

Avagy költözésem kálváriája pár - sok - mondatban.

Long time no see! Viszont élek és virulok, azóta már innen Budapestről. A költözésről nem igazán szeretnék nagyon személyes részleteket leírni, egyrészt nem is hiszem, hogy ez a rész lenne a legérdekesebb, másrészt szerintem nem kell titeket informálni a budapesti ingatlanhelyzetről. A lényeg a lényeg, szuper kis lakást találtunk, nagyjából be is rendezkedtünk, bár még mindig az a tipukus új bútor illat van bent. Bármi tipp hogyan lehetne otthon illata a kis albérletünknek? Szerencsésnek mondhatom magam, hogy sikerült találni egy olyan helyet, ahol jól érzem magam, szeretettel nyitok be az ajtón, és olyan lakótársam lehet, akivel ovi óta legjobb barátnők vagyunk. Ebben a bejegyzésben még gondoltam arra, hogy apró kis pillanatokat osszak meg, de tervben van, nagyon is! De ha szeretnétek kicsit hamarabb értesülni hogyan is alakul a szobám, akkor érdemes Instagramon követni, ott szinte már csak erről posztolok.
Azért az outfitemről is szót ejtenék, ami nagyon egyszerű, viszont a mostani összeállításaim szinte mind ilyenek. A fekete kosztümnadrágomhoz egy csíkos inget vettem fel, valamint a legújabb szerzeményem, egy Adidas cipőt.
Remélem velem tartotok itt is!
Szeretettel,
Panka

4 megjegyzés:

 1. De jó újra hallani felőled! :) Örülök, hogy sikerült Pesten albit találni, olyat, ami jó is. Sajnos nekünk Párommal nem volt ilyen szerencsék, de azért ez sem olyan rossz, ahol vagyunk most. Bútorozott és a tulaj ragaszkodott hozzá hogy ezek legyenek bent (ami érthető is, hová tegye?) szóval csak ilyen kis díszpárnák és csetreszek azok, amikkel otthonosabbá lehet tenni. Szerencsére a jysk most tele van szép párnákkal :D Képzeld, én ugyan ilyen, vagyis hát egy nagyon hasonló kosztümnadrágot kaptam ajándékba! :) Kicsit furcsa még, mert nem nagyon hordok ilyet, mindig az jut róla eszembe, hogy ünnepély, meg feszengés. De ahogy te hordod, az valami zseniális! :D Soha nem gondoltam volna rá, hogy sportcipővel vegyem fel. De amúgy hol találod ezeket a szépeket? Én most nézegettem az Allee-s PlayersRoomban, és hát, nem igazán tetszett a választék :/ Netről rendeled? Az inget meg jól láttam a Zarában? :D Én onnan most egy ilyen szép piszkos-rózsaszín bomberdzseki szerűséget szereztem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nekünk még pluszban a bútorokat is meg kellett venni, ami az egyik oldalon pozitívum, az a másikon már nem az. Igen, a Jysben annyi sok szépség van, én is onnan vettem a legtöbb dolgot! :)
   De aranyos vagy, köszönöm! Igen, az ing Zarás, a cipőt pedig a biatorbágyi Adidas outletben vettem 11 ezer Ft-ért. Hát nem megérte? :)

   Törlés
 2. néhány YC tart, és megvan az otthon illat :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Égetem őket állandóan, de sajnos csak átmeneti, olyan hamar elillan az illatuk. :(

   Törlés