2017. július 13.

Kánikula túlélő szett

Sziasztok!

Kevés olyan ember van, aki nyáron is legszívesebben hosszú nadrágban járna egy vékony pulcsival és bokacsizmával, viszont én közéjuk tartozom. Nagyon nem szeretek ebben a hőségben öltözködni, ilyenkor ruhákat próbálni. Izzadom, melegem van, és még sorolhatnám a problémáim. Viszont ezt a három hónapot mindenképp túl kell élnem valahogy, amihez meg kell találnom azokat a ruhadarabokat, amelyekben jól érzem magam. Nincs sok, de ez az ingruha valahogy mégis megfelel. Fun fact, ebben éltem túl a 9 órás buszutat Budapestről Zadarig, ahol egyébként a fényképek készültek. Micsoda multifunkcionalitás!
Finom, puha anyagból készült, a szél szerencsére átfúj rajta, ami picit enyhít a nehézségeimen. Ilyenkor kerülöm a nagy, pakolós táskákat, inkább kisebbeket választok. Az ehhez hasonló táskákban a látszat ellenére elég sok minden elfér, meg is lepődnétek mennyi minden volt ebben. Kártyatartó, kézfertőtlenítő, telefon, fülhallgató, kompakt fésű, zsebkendő és rengeteg sok apró az alján. Erről jut eszembe, hogy épp keresem a megfelelő pénztárcát. Olyat, ami kicsi, mégis tele tudom pakolni az apróságaimmal, jut hely a papírpénznek, kártyáknak, aprónak. Esetleg valami ötletetek nincs? Szinte már az összes fast fashion boltot végigjártam, sajnos sikertelenül. Na de, vissza az outfithez. Az új kedvenc papucsommal vettem fel, egy Daniel Wellington órával, és kész is voltam.
Nektek van kedvenc nyári ruhátok? Bármilyen tipp, hogyan élhetném túl a nyarat?
Szeretettel,
Panka

5 megjegyzés:

 1. Én is ilyen ruhákban szeretek, mert legalább a derekamon nem szorít semmi. Csak én a hosszú ujjat sem bírnám. (-: Az én kedvencem egy nagyon rövid, mell alatt húzott spagettipántos rózsaszín "csoda". :D Valamikor a kínaiban szereztem be, sajnos azóta sem találok ilyet. \-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kínaikban néha csodákat lehet találni! :)

   Törlés
 2. Nagyon jó képek <3 A papucsod honnan van? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Niki, a papucs pedig Deichmannos! :)

   Törlés
 3. Szia nagyon király lett a bejegyzés☺ A ruhádat honnan szerezted be?��

  VálaszTörlés