2017. július 29.

5 kedvenc júliusból

Egy ideje már ötletelek azon, hogyan is lehetne egy kicsit más formában megmutatni a havi kedvenceim, amik nem feltétlen csak sminktermékek, hanem olyan dolgok, esetleg élmények, amelyen kiemelkedőek voltak az adott 28/29/30/31 nap alatt. Ezek mellé pedig outfit képeket szeretnék mellékelni, habár a szett szerintem nem lesz összefüggésben a bejegyzés mondanivalójával. Az első ilyen poszt már kivétel is, de ezt csak akkor tudjátok meg, ha tovább is olvastok.

REIGN
Sosem voltam egy nagy sorozat junkie, a legtöbbet abbahagytam már pár rész nézésénél. Párat néztem végig, közéjük tartozott a Royals, a Girlboss, s most újat írhatok hozzá ehhez az elég szegényes részhez. Két barátnőm is sírt a befejező 40 percen, csak meséltek és meséltek róla. A téma egyébként is közel áll a szívemhez, szeretem a történelmet sok-sok csellel, valamennyivel kevesebb romantikával megbolondítva, jobb kombináció ennél a sorozatnál nem is lehetne. Netflixen kezdtem el nézni még a hosszas buszutunkon Magyarország felé, de nem tudtam letenni! Egy picit hosszasak a részek, néha nem bírok ennyit egyhelyben ülni, s megállítom valahol, viszont ez sem befolyásol semmiben. Hatalmas kedvencem lett! 

HORVÁTORSZÁG
Ha már fentebb említettem a buszutat, s esetleg nem olvastátok a hozzá kapcsolódó bejegyzést, itt is szeretnék még neki pár sort szentelni. Az első közös nyaralás a barátommal, de nagyon remélem, hogy nem utolsó. Sok mindent tanultunk belőle, de a negatív tapasztalatok ellenére sem tértem haza rossz élményekkel, isteni volt.
RÓZSASZÍN BLÉZER
Nem is tudom melyik üzletben lehet belefutni a legjobb akciókba, de nálam idén a H&M mindent vitt! Olyan sok ruhadarabot tudtam negyed árakért venni, mint eddig még sehol. Közülük való ez a rózsaszín blézer is, amit azóta láttam törtfehér színben is, és nagyon elgondolkodtam rajta. 3000 Ft-ért muszáj lett volna elhoznom, azóta is bánom.

ÚJ SMINKTÁROLÓK
Már elég régóta éreztem a sminktárolási rendszerem kaotikusnak, minden össze-vissza kallódott, sokszor estek le a szemhéjpúdereim a padlóra, egyszerűen semminek nem volt meg az igazi helye. Tudtam, hogy kellene valami újdonság, amiben szépen elférnek, ezen felül azért legyen esztétikailag is okes. Kellett nekem a H&M-en nézelődnöm.. De legalább nem ruhát, hanem arany fémkosarakat vettem. Link hozzájuk ITT és ITT.

FELVETTEK!
Azt hiszem a legboldogabb pontot hagytam a végére, ugyanis szeptembertől én is a Corvinuson fogok szociológiát hallgatni. Ez a szak volt a listámon a legelső, ezt szerettem volna a legjobban, hogy sikerüljön. És így is történt! 
Ti mit emelnétek ki a júliusotokból?
Szeretettel,
Panka

16 megjegyzés:

 1. Csodás ez a szett rajtad, kicsit 'szégyellem' most magam, hogy milyen kifinomultan és elegánsan tudsz öltözködni, én meg mint egy lázadó tini :D A felvételihez pedig gratulálok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem minding öltözködöm így én sem, néha kínosan érzem magam, mindenhová túlgondolom a szetteket.. :D

   Törlés
 2. Nagyon jó lett ez a bejegyzés, különleges! Gratulálok a felvételihez, és sok sikert kívánok! :)❤

  VálaszTörlés
 3. Nagyon elegáns ez a szett, nagyon jól áll Neked! (-: Gratulálok a felvételhez!! ♥

  VálaszTörlés
 4. Hú, kicsit szokatlan kedvences bejegyzés, hogy nem a kedvencről van egy kép, de tetszik! :) Meg amúgy az is tetszik, hogy nem írsz litániákat az adott dologról, csak velősen, figyelemfelkeltően, könnyeden :) És az a blézer tényleg csodás! :) Én a leárazáson egy nagyon szép sálat vettem, (krémszínű, halvány sápadt zöld csíkokkal), egy fehér shortot, amin gyönyörű hímzés van elől, és azt a fekete slip-topot, amit már hónapokkal ezelőtt kinéztem, de egyszerűen irreálisnak tartottam a 6000 ft-ot érte :/ De így 3500-ért megvettem, és pont volt egy a méretemben <3 De ez a blézer Panni! Hát ezért most nekem is fáj a szívem :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy tetszik Neked! :) Ezért jók ezek a leárazások, kincseket lehet találni.

   Törlés
 5. Jajj igen, és szívből gratulálok, hogy felvettek! :) Most hogy itt leszel Pesten lehetne tartani blogtalikat :D Persze ha lesz idő-energia-kedv :)

  VálaszTörlés
 6. A blézerre az insta story-d után én is lecsaptam, szerencsére pont találtam belőle egy darabot a méretemben. Köszi, hogy megmutattad, örök hálám érte! :D A júliusban nálam a nyaralás vitte a prímet. Anyukámmal mászkáltunk az országban 2 hétig, csillagtúra szerűen a bükki nyaralónkból, majd egy picit tőlem, Pestről. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, de szuper! Akkor blézertesók lettünk! :) Egy közös nyaralás az Anyukákkal az egyik legjobb dolog a világon!

   Törlés
 7. Gratulálok hogy felvettek! Nagyon tetszik az outfit is:))

  VálaszTörlés
 8. Gratulálok , a felvételihez! :) Az a blézer pedig szuper ,remekül illik a hajadhoz , amire odaértem én is elfogyott mindenhol! :D

  VálaszTörlés
 9. Te szegény, pedig olyan szép ez a blézer! :)

  VálaszTörlés