2017. június 18.

Avon True Glow barnítópúder - sellő ecsetek

Sziasztok!

Az Avon júniusi újdonságai közül nekem egyből a True Glow barnítópúderen akadt meg a szemem, s nemcsak azért, mert már a szép, barna, csillámló csomagolásából arra következtettem, hogy a belseje sem fog csalódást okozni, hanem azért is, mert pontosan ilyen terméket kerestem a nyárra! Egy csillámokkal teli bronzosítót, amit az egész arcomra is felvihetek akár egy leheletnyi rétegben, viszont utána nem lesz diszkógömb hatású a kinézetem. Na, ez a termék pontosan ilyen! 
Én a legvilágosabb árnyalatban választottam, s egyelőre úgy látszik az én bőrömön még a leglebarnultabb színemben is működni fog. Szerencsére nem narancsos, inkább hideg tónusú, viszont nagyon kell vigyázni vele, mert iszonyatosan pigmentált! Icipicit porzik, de nem kezelhetetlenül, csupán egy tömöttebb fejű ecsettel kell felvinni. S hamár az ecseteknél tartunk, gondoltam megelőzlek Titeket, s mielőtt megkérdezitek honnan vannak ezek a sellőmintás gyönyörűségek írok róluk pár sort. A ToSave webshoptól érkeztek hozzám, ami egy Ebay, Aliexpress árakat tartó kínai cég. Az ecsetszett mindösszesen - magyar forintra átszámolva - 1800 Ft-ba került, amiért három darab arcravaló, és szintén három szemre való ecsetet kapunk. Szerintem elég jó üzlet. Első mosás után nem hullott ki egy szál sem, a nyelükről a festék sem kopott le. A fejük lehetne tömöttebb azért, én például kontúrozni nem tudok velük, hiszen nem illeszkedik szépen az arcomhoz.
Ti milyen bronzosítót használtok jelenleg?
Szeretettel,
Panka

4 megjegyzés:

 1. Jajj nagyon édesek ezek az ecsetek! Lehet nekem is be kéne szereznem hasonlót, mert annyira tetszenek.^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is elsősorban azért rendeltem őket, hiszen hihetetlenül édesek, de ettől függetlenül szuperül működnek! :)

   Törlés
 2. Egyetértek!:) Ezek az ecsetek rettentően cukik *-* Honnan rendelted őket? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? :) A bejegyzésben benne van, de azért linkelem neked: http://www.tosave.com/p/6pcs-Pro-Makeup-Brushes-Set-Eyeshadow-Eyeliner-Lip-Brush-Tool-Gradient-Pink-77375.html

   Törlés