2017. május 16.

Colourpop rendelés


Sziasztok!

Újra kihasználtam az alkalmat, reménykedtem, hogy ne vámolják meg a csomagom, és vártam a szépségeim a Colourpop nemzetközi ingyenes szállítás lehetőségének köszönhetően. Egyébként sem annyira vészes szerintem, ha valamit nagyon szeretnék tőlük azt a 10 dollárt biztos nem sajnálnám, de mivel az összes termékük nagyjából ez alatt mozog - persze kivéve a szetteket - így nem is volt kérdés rendelek-e tőlük. Nagyon meglepődtem, mikor ma délelőtt csengetett a postás, egyáltalán nem gondoltam, hogy a hatalmas rendelés mennyiség ellenére is ilyen gyorsak lesznek, nem is beszélve az összeomlott customer serviceről. Lényeg a lényeg, itt van, örülök nekik, és pár fényképet meg is mutatok róluk! 

Dopey Ultra Satin Lip (mini, ajándék volt)

Ti rendeltetek az akció alatt? Kíváncsi vagyok rájuk!
Szeretettel,
Panka

9 megjegyzés:

 1. Én egy krémes szemöldökformázót rendeltem, valószínűleg holnap megkapom.
  Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy a Colourpop tracking oldaláról kattintson át a USPS-hez, ott görgessen le a lap aljára, adja meg az e-mail címét, és iratkozzon fel a követésre, így ugyanis a csomag összes mozgásáról kap e-mailt, naponta akár többet is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És mit gondolsz róla? :)

   Törlés
  2. Nem használtam még hasonlót, és tetszik. Gyorsan lehet vele haladni, a textúrája nem kezelhetetlenül krémes, és szerintem természetes végeredményt is el lehet vele érni. A szín pedig tökéletes lett! Hat dollárt bőven megért.

   Törlés
  3. Lehet én is ki fogom próbálni, amint kifogy a mostani Mac pomádém.

   Törlés
 2. Én is rendeltem, én szemhéjpúdereket, és egy pigmentet. Már nagyon várom, nincsen még smemilyne termékem a márkától! (-:

  VálaszTörlés
 3. Én is kihasználtam az ingyenes szállítást. :)
  Az én kosaramba is a Dopey került be, mint ajándék, emellett két ultra satin-t is rendeltem, az Aquarius és Marshmallow árnyalatokat, egy szemöldökgélt, egy ultra matte lip-et, a Mnday árnyalatot és egy lippie stixet, a Barely There árnyalatot.

  Amiket rendeltél, azok közül nekem a Cookie árnyalat van meg, de nem lett a legnagyobb kedvencem, sajnos nem olyan tartós.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rajtam szerencsére nem kopik olyan gyorsan, meg is lepődtem mennyire tartós!

   Törlés
  2. Sziasztok!
   Én most szeretnék rendelni tőlük, de azt láttam a honlapon, h a szállítási költségen felül van vám, ami tőlük független. Nektek mennyit kellett fizetni a kiszállításkor??

   Törlés