2017. május 16.

Colourpop rendelés


Sziasztok!

Újra kihasználtam az alkalmat, reménykedtem, hogy ne vámolják meg a csomagom, és vártam a szépségeim a Colourpop nemzetközi ingyenes szállítás lehetőségének köszönhetően. Egyébként sem annyira vészes szerintem, ha valamit nagyon szeretnék tőlük azt a 10 dollárt biztos nem sajnálnám, de mivel az összes termékük nagyjából ez alatt mozog - persze kivéve a szetteket - így nem is volt kérdés rendelek-e tőlük. Nagyon meglepődtem, mikor ma délelőtt csengetett a postás, egyáltalán nem gondoltam, hogy a hatalmas rendelés mennyiség ellenére is ilyen gyorsak lesznek, nem is beszélve az összeomlott customer serviceről. Lényeg a lényeg, itt van, örülök nekik, és pár fényképet meg is mutatok róluk! 

Dopey Ultra Satin Lip (mini, ajándék volt)

Ti rendeltetek az akció alatt? Kíváncsi vagyok rájuk!
Szeretettel,
Panka

8 megjegyzés:

 1. Én egy krémes szemöldökformázót rendeltem, valószínűleg holnap megkapom.
  Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy a Colourpop tracking oldaláról kattintson át a USPS-hez, ott görgessen le a lap aljára, adja meg az e-mail címét, és iratkozzon fel a követésre, így ugyanis a csomag összes mozgásáról kap e-mailt, naponta akár többet is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És mit gondolsz róla? :)

   Törlés
  2. Nem használtam még hasonlót, és tetszik. Gyorsan lehet vele haladni, a textúrája nem kezelhetetlenül krémes, és szerintem természetes végeredményt is el lehet vele érni. A szín pedig tökéletes lett! Hat dollárt bőven megért.

   Törlés
  3. Lehet én is ki fogom próbálni, amint kifogy a mostani Mac pomádém.

   Törlés
 2. Én is rendeltem, én szemhéjpúdereket, és egy pigmentet. Már nagyon várom, nincsen még smemilyne termékem a márkától! (-:

  VálaszTörlés
 3. Én is kihasználtam az ingyenes szállítást. :)
  Az én kosaramba is a Dopey került be, mint ajándék, emellett két ultra satin-t is rendeltem, az Aquarius és Marshmallow árnyalatokat, egy szemöldökgélt, egy ultra matte lip-et, a Mnday árnyalatot és egy lippie stixet, a Barely There árnyalatot.

  Amiket rendeltél, azok közül nekem a Cookie árnyalat van meg, de nem lett a legnagyobb kedvencem, sajnos nem olyan tartós.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rajtam szerencsére nem kopik olyan gyorsan, meg is lepődtem mennyire tartós!

   Törlés