2017. március 11.

JELENLEGI KEDVENCEK

Sziasztok!

Sajnos havi kedvencek írásában nem vagyok túl jó, hiszen ami bevált, és szeretem, azt nem cserélem le egy-két hónapon belül, hanem folyamatosan használom. Viszont mára összeszedtem 5 olyan új terméket Nektek, és talán saját magamnak is, amiket nem olyan régen fedeztem fel, ezzel szemben részesei lettek azon szűk körnek, amibe a kedvenceimet sorolom. 

Hogyha egyetlen egy sminkterméket vihetnék magammal egy lakatlan szigetre, az biztos a Mac gél állagú szemöldökfestéke lenne True brunette árnyalatban. Elég sokáig hittem azt a Milani Stay put brow colorra, hogy ő az igazi, és nála sosem találok jobbat. Tévedtem. Többet a pár, mézes mázos sor után sem szeretnék elárulni róla, hiszen készülőben van egy részletes teszt bejegyzés is. Amit még a mindennapi sminkrutinomban használok, s hiába gondolom úgy, hogy még nem jött el az ő ideje, hiszen inkább nyári alapozónak tituálom, túlságosan megkedveltem. Az Estée Lauder DayWear BB krémje az, ami kellően fed a sűrűbb állaga miatt, de beauty blenderrel nem is tudom eldolgozni, az ecset sokkal inkább kompatibilis vele. Hamár eldolgozás, az Avon új sminkecseteivel nem is mehetne egyszerűbben. Ő itt a kúp alakú pirosítóecset, ami tökéletes bronzosító felvitelére is, sőt, egyszer a highlighteremhez is használtam. A szálai finom puhák, nem hullanak, könnyű vele bánni. Szintén Avonos, az új, hidratáló ajakrúzsok Conditioning cherry fantázianévre hallgató darabja, amit megszámolni sem tudom hányszor használtam mióta megérkezett a postaládámba. Iszonyatosan krémes, szépen és nagyon egyenletesen fed, tartós, de az ajkaimat nem szárítja ki. A finishe kissé fényes, csillogós, habár magában a rúzsban egyetlen egy csillám sincsen.
A poszt legvégére hagytam az Imari elixir parfümöt, ráadásul egy külön bekezdést is kapott. Ez talán utal arra mennyit is tudok róla áradozni. Egy édes, vaníliás, icipicit gyümölcsös, de mégis tömény illat, ennek ellenére nem érzem fullasztónak. Két fújás nekem reggelente elegendő, s ha nem is tart ki egész nap a 2499 Ft-os árához képest verhetetlen! 
Nektek mik a mostani kedvenceitek?
Szeretettel,
Panka

2 megjegyzés: