2017. március 21.

Daniel Wellington Classic Petite


Sziasztok!

Már most imádom ezt az időjárást! :) Annyira boldoggá tesz, hogy nem fázom ballonkabátban sem, reggelente is felvehetem a napszemüvegem, sőt! A legtöbb kávézó és étterem már megnyitotta teraszait - ami nekem külön öröm, számomra nincs jobb érzés napsütésben meginni a lattémat. Ami viszont negatívum, hogy a kávék mellé általában becsúszik egy-egy szelet tortácska is, és így a nyár közeledtével sem szabok korlátot magamnak. Pedig mennyivel jobban tenném! Így történt tegnap, suli után elmentünk Donáttal fotózás címszó alatt sütizni, de én a képekkel is elégedett vagyok. Az apropó a legújabb Daniel Wellington Classic Petite óra. El sem tudom mondani milyen rég óta szerettem volna egy hasonló darabot, így elképzelhetitek azt az örömöt miközben nyitottam ki a csomagot. Elegáns, mégsem feltűnő, gyönyörű és könnyű. Ezzel a pár szóval tökéletesen le tudom írni a tulajdonságait. Csodás, nemde? :) 

Ha Ti is szeretnétek egyet magatoknak, a "PANKA" szó beírásával 15% kedvezményt kaptok!
Szeretettel,
Panka

4 megjegyzés:

 1. Olyan szép ez a zöld ruha és azok a fülbevalók <3 Hol vetted őket? :) És olyan jól tudod kombinálni a ruhákat az ékszereket! :D Nagyon tetszik ez az outfit!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! A fülbevalók Avonosak, de sajnos nem mostani szerzemények. Szerencsére időnként visszatérnek, hátha Te is találsz majd! :)

   Törlés
  2. Jajj, jó öreg Avon :D Istenem, mennyi emlékem van, amikor még a kis falunkban laktam, és a cipőboltos hölgy avonozott is :D Minden hónapban ellátogattam az új újságért, meg a rendelésemért! :) Régi szép idők :) Mostanában viszont nem nagyon rendeltem tőlük, sőt, már több éve nem. :/ Lehet ideje rápillanatani az online katalógusukra :)

   Törlés
  3. Nálunk még mindig hasonló módon megy! :D

   Törlés