2016. december 1.

GEL NAILS - Spiced apple

Sziasztok!

Szerintem emlékeztek, hogy régebben nagyon sok körmös bejegyzést írtam Nektek, hiszen kifesteni a körmeim hatalmas élményt jelentett számomra. Rengeteg körömlakkot is felhalmoztam, amik nagyjából fél éve itt porosodnak a fiókomban, hiszen váltottam géllakkra. Az oka egészen egyszerű, sokkal kényelmesebb ez a módszer nekem. Őszintén, imádtam azt az időszakot, amikor akár egy óráig is játszhattam a mintákkal, árnyalatokkal, és hiányzik is néha, hogy én fessem ki őket. Viszont ezzel, hogy ma már nem kell 3-4 naponta lemosni, újra kenni, ésatöbbi. Nemcsak időt spórolok vele, hiszen nagyjából 3 hetet minimum kibír, nem pattog le - csak ügyesen kell körmöst választani -, s nekem nem is roncsolódott a körmöm ezalatt a pár hónap alatt. Szóval gondoltam ma megmutatom, milyen színeket választottam pontosan egy hete. Hogyha így is érdekel benneteket, hogy nem én csinálom, akkor kérlek írjátok meg, és folytatni fogom a sorozatot! A The Body Shop Spiced apple testvaj, és tüsfurdő csupán harmonizált a mostani körmeimmel, így megfogtam őket, s tökéletes kellékei lettek a fotózásnak.
Hogy tetszik? :)
Panka

6 megjegyzés:

 1. Valami varázslatosak ezek a körmök!!❤︎ ❤︎ Remélem folytatni fogod a sorozatot! Ölelés,xx

  VálaszTörlés
 2. Tényleg nagyon szépek :) Nekem is volt gél lakkom, még egyszer műkörmöm is volt (nem szerettem). A gél lakkot szerettem, csak az volt a baj, hogy felbuborékosodott, mert nem volt olyan ügyes a körmösöm (és már problémák is voltak vele, például az utolsó percben lemondta, de tényleg az utolsóban, szó szerint... úton voltam felé, és amikor leszálltam a troliról, hívott, hogy ja, mégsem ér rá...). Szóval a gél lakkról is lemondtam. Egy időre, addig pedig, amíg nem találok jó körmöst, festegetem én a körmömet :) Szeretem, jó időtöltés :) Viszont te tényleg nagyon ügyesen, ízlésesen összeválogatod a színeket és a kristályokat meg a mintákat! :) Legyen még ilyen poszt, támogatom! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az ilyen szakembereket egyébként annyira nem tudom megérteni, hiszen neki is érdeke, hogy a vendég elégedett legyen, mivel így fog visszajárni hozzá, ami a fizetését képezi. Viszont annak örülök, hogy Te szereted festegetni a körmöd! :)

   Törlés
 3. Én is nagyon szeretem a gél lakkot.
  Szerintem legyen ebből sorozat :-D

  VálaszTörlés