2016. december 17.

Blue on black


Sziasztok!

Mielőtt szembejött velem ez a sötétkék, kissé elegáns mellény, sosem gondoltam volna, hogy lesz ebből az árnyalatból egyetlen egy ruhadarabom is - a farmereken kívül, természetesen. Valahogy sosem éreztem az én színemnek, nem tetszett magamon, akkor már mindenből inkább feketét vettem, mondván ha már sötét, legyen még sötétebb. Viszont ennek nem bírtam ellenállni! Akkora boldogság volt a szívemnek, hogy végre nekem is lehet egy ilyenem! :) Még múlt héten fizettem érte összesen három ezer forintot H&M-ben, ezt az egy darabot találtam belőle pont a méretemben. Már olyan régóta szerettem volna egy hasonlót, de sehol sem találtam elérhető áron, s több tízezer forintot nem éreztem érte reálisnak. Egyébként a pulcsi is új szerzemény, szintén a leárazásban találtam a Divided részlegen. Akkor még nem állt össze a fejemben, hogy a kettő együtt is ilyen jól mutathat, de nekem tetszik a végeredmény. A szettet egy sulis nap után fotóztuk a váci Dóm téren az egyik barátnőmmel, emellett még egy hatalmas - 100 kilós - táska tette teljessé az outfitet.
Pulcsi, mellény - H&M
Farmer - Zara
Csizma - CCC

Nektek hogy tetszik?
Panka

6 megjegyzés:

 1. Very lovely chic post. Thanks for sharing.
  New post
  http://www.melodyjacob.com/

  VálaszTörlés
 2. A leárazáson velem is szembe jött ez a mellény, sajnos a méretemben már nem volt, meg el sem tudtam képzelni, hogy mivel lehetne párosítani, de az biztos, hogy különleges darab :) Viszont én sem értem, hogy ki volt, aki kiadta rá az eredeti árát, mivel az 12ezer volt :O Szerintem egy kicsit túlzás egy ilyen ruhadarabért, hiába szép... Így viszont nagyon jó fogás és nagyon csinos :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amúgy ez a pulcsi S-es vagy M-es méretű? Imádom az oversized pulcsikat, van is egy raklappal, szinte mindenféle színben :D A legjobban kombinálható és legjobban kihasználható ruhadarabok szerintem :)

   Törlés
  2. Képzeld, egyik sem, L-es! Lehet egyébként cropped pulcsinak árulták, azért sem olyan hosszú az L-es, viszont így annyira kényelmes! :)

   Törlés
  3. De jó! :D Nem gondoltam volna, hogy L-es, pedig nekem is van olyan "oversized" pulcsim, ami valójában csak több számmal nagyobb, mint az igazi méretem :D Nagyon jól áll. Amúgy igen, én is azért szeretem az ilyen nagy pulcsikat, mert aaaannyira kényelmesek tudnak lenni! :)

   Törlés