2016. október 4.

Szeptemberi kedvencek


Sziasztok!

Az iskolai hétköznapok kezdetével kialakult egy új napi rutin, ami a korán kelést és a kapkodást is magába foglalja. Ez is közrejátszik abban, hogy redukálnom kellett a mindennapos sminktermékeim, a reggeli arcápolás kellékeit, hiszen abban az egy órában nincs olyan sok mindenre időm, mint én azt szeretném. Nem tudok elpepecselni az sminkemmel akármennyire szeretném is. Sokkal gyorsabbnak kell lennem, s ebbe sajnos nem fér bele az a 40 percnyi tükör előtti semmittevés, amit a nyár alatt megszoktam. Ezért volt olyan fontos megtalálnom ebben a hónapban azokat a termékeket, amelyekben 100%-ban bízhatok, s nem hagynak majd cserben.
Amint láthatjátok tényleg nem vittem túlzásba a dolgokat, és csak azokat válogattam be ebbe a mai bejegyzésbe, amik abszolút kedvenceim voltak szeptemberben. A tökéletes alapozó kiválasztása nagyon-nagyon nehéz. Én eddig teljesen azt hittem, hogy az örök kedvencem, a lekörözhetetlen Bourjois Healthy Mixet semmi sem fogja letaszítani a trónjáról, de a L'oreal True Matchnek sikerült. Gyönyörűen illeszkedik a bőrömhöz, könnyű eldolgozni, tartós, s ennél több nekem nem kell. Igaz, nem mindennap használom, de mégis muszáj volt megemlítenem a Kiko 16-os hight pigment szemhéjpúderét, ami a tökéletes highlighter rózsaszínes pirosítókhoz. A csillámok benne nagyon aprók, nem is csillog, inkább csak fénylik.
A Zarában szuper árú, de mégis minőségi parfümök sorakoznak a polcokon, s természetesen minden alkalommal az összeset végig kell szaglásznom. A legújabb szerzeményem innen a Dark emerald névre hallgat, szép sötétzöldes, feketés üvegben. Az illata nagyon őszi, vaníliás, fűszeres, mégsem hivalkodó. A Kate Moss rúzsom sem az, - 53, Boho nude - szuper árnyalat azokra a napokra, mikor mindenképp ki szeretném rúzsozni magam, viszont egy feltűnő színhez nincs kedvem. 
Őt meg csak megmutatom, szerelem.
A Ti havi kedvenceitek mik voltak?

2 megjegyzés:

  1. Úgy tűnik ez Pankás parfüm, mert én is megvettem és imádom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arra gondoltam kellene vennem még egy üveggel, hogy egy legyen mindig a táskámban is! :)

      Törlés