2016. május 31.

Outfit | My dream dress

 
Sziasztok!

Különleges ruha, különleges alkalomra. Ezzel a pár szóval akár már ki is fejezhetném magam, hiszen röviden és tömören ennyi a lényege a mai outfit bejegyzésnek, de én azért egy kicsit mesélni szeretnék róla! :) Szóval néhány hónappal ezelőtt egy nagyon izgalmas levél érkezett a virtuális postaládámba, miszerint én is a meghívott előadók között lehetek a DUE idei Sajtófesztiválján. Igen, én. Pár perc lesokkolódott pillanat, észbekapás, telefonálás, azonnali válasz. Egyszerűen hihetetlennek tartottam, hogy velem is előfordulhat ilyen. Sosem gondoltam volna, hogy a blog miatt egy olyan eseményen vehetek részt, ahol eddig csak kívülállóként fordultam meg. Hihetetlen érzés volt 30-40 ember előtt ülni, egy mikrofonba beszélni arról miért is, hogyan is kezdtem. Természetesen a beszélgetés végén már könnyedebb témák is előkerültek, kedvenc szín, kedvenc zenekarok, ésatöbbi. Erre a napra valami olyasmi ruhát is szerettem volna viselni, amiben igazán önmagamnak érzem magam, kényelmes, de mégis kissé elegáns. Azt hiszem megtaláltam a tökéletes darabot, szuper könnyű anyagú, fehér csipkecsodában.
 
 
Ruha - Zara
Táska - Mango
Cipő - Vans
 
 
Lányok, hogy tetszik az új kedvenc ruhám? :)
Szeretettel,
Panka
 

19 megjegyzés:

 1. Gratulálok Panka! Ez tényleg szuper lehetőség! :)Szívesen ott lettem volna, de sajnos Pécsről nehezebb megoldani az ilyen budapesti rendezvényeket... :/ Szívesen olvasnék még róla. És persze a ruha is nagyon csini! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen a kedves szavakat, Niki! :)

   Törlés
 2. Gratulálok! És nagyon csini vagy, csodaszép ez a ruha! :) Imádom a fehér ruhákat, de én még nem találtam meg az igazit, amiben ne nézzek ki tramplinak :D

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok! A ruha meg csodaszép <3

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok! Tökéletes választás volt ez a ruha! :)

  http://mikoltkiss.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok és nagyon csini ez a ruha! Imádom a fehér csipkeruhákat <3

  VálaszTörlés
 6. Panni! Csoda vagy ebbe a ruhába *-* Valahol nincsen videó a beszélgetésről? puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos videó nem készült róla, csupán pár képem van! :) Köszönöm szépen! ♥

   Törlés
 7. Mostantól fogsz videózni is Panni youtubera? Nagyon jó lenne :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még magam sem tudom, de köszönöm a bíztatást! :)

   Törlés
 8. Szia Panni!Bocsi,hogy egyáltalán nem ide kapcsolódik de meg tudnád mondani ,hogy hol vetted a fehér nadrágod?Nagyon köszönöm előre is !!

  VálaszTörlés
 9. Szia! Lesz nyári outfit? :)

  VálaszTörlés
 10. Szia, én ott voltam, de sajnos pont elkerültelek :( :(

  VálaszTörlés