2016. március 21.

Outfit | Tribal poncho

 
Read the english version below!
 
Sziasztok!
 
Azt hiszem ebben az időjárásban a legjobb megoldás az, ha rétegesen öltözködünk. Sosem lehet kiszámítani mikor is fog kisütni a nap, főleg akkor, ha reggel még jeget is kell kaparni a szélvédőről. Ilyenkor jöhetnek szóba a különböző tippek, trükkök, amikre még Édesanyukám tanított. Trikó, pulcsi, bőrdzseki, és egy hatalmas sál. Esetemben egy gyönyörű, törzsi mintás, rozsdaszínű poncsó, amit a H&M szezonközi leárazásán találtam, s most figyeljetek, 1500 Ft-ért. Bizony, jól olvastátok! Olyan régóta szerettem volna már egyet, azt hiszem egészen ősz elejére nyúlik vissza a vágyódásom, amikor a fast fashion boltok is elkezdték őket árulni. Bevallom őszintén, 10 ezer forintot nem szívesen adok ki érte, bár ha tényleg szerelem határán lettem volna, igazán elgondolkodom. Viszont ezzel a darabbal nagyon jól jártam, öröm és boldogság! :) Egy hasonló színű pulcsival kombináltam, fekete farmerrel, valamint az arany Vansem is igazán megérdemelte, hogy egy bejegyzésben is felavassam őt.
 
//
 
As for myself it is really hard to dress these days because the weather is unpredictable. Should I wear my winter coat, or is it time for leather jackets? Typical spring. You know, mornings still frosty, but it's 20 centigrades afternoon. My mother tought me some tips and tricks about how to mix my clothing pieces. One word: layers. Undershirt first, a sweater next, a jacket of your choice, and then comes the best part, a huge scarf. In my outfit, I've choosen a tribal printed poncho, which was on sale in H&M. Happines overload! When it comes to ponchos, I always do a double take. I love how versatile and cozy they are. I've paired it with a rust colored light sweater, with a pair of black jeans, and finally, my gold Vans's. It really deserved to be shown in an outfit post!

 
Poncho, sweater - H&M
Jeans - Zara
Jacket - Mango
Sneakers - Vans
 
 
Hogy tetszik, Lányok?
Szeretettel,
Panka

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ez a sál/poncsó. Ennyiért ajándék volt :)

  VálaszTörlés
 2. Zavaróan ki vannak égve a fotók,de az outfit nagyon tetszik,jó a stílusod:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom, hogy a képek nem, de a szett elnyerte a tetszésed! :)

   Törlés
 3. A mosolygós képeden olyan szép, hogy végre nincs erőltetetten felhúzva a szemöldököd az égig. :)

  VálaszTörlés
 4. Borzasztóan irigykedek arra a poncsóra! Még tavalyelőtt szerettem bele egybe, de valahogy nem állt szándékomban 6-8 ezer forintot kiadni érte. Úgyhogy tényleg nagyon jól jártál vele - ráadásul nem is hittem volna, hogy bőrdzsekin ilyen jól mutat! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? Nekem sem lett volna szívem annyit kiadni érte, de így csodás! :)

   Törlés