2016. március 28.

Milani Hungary | Haul


Read the english version below!
 
Sziasztok!
 
Azt hiszem tudjátok rólam mennyire szeretem a szép, édes csomagolású sminktermékeket, s néha képes vagyok csak azért is megvenni, mert aranyosan néz ki, mert a külsejébe szerettem bele. Tudom, tudom, nem igazán kifizetődő ez a meglátásom, viszont itt van ez a márka, ez a Milani. Az arany díszítés a dobozokon, a virágos minták a termékeken, s ehhez jön még az is, hogy eddig nem csalódtam bennük. Ebben a rendelésemben helyet kapott két pirosító, két rúzs, valamint az a smink, amiért akárcsak elgondolkodtam a megrendelésen, a szemöldök pomade. Ebben a bejegyzésben nem szeretnék hosszabb véleményt mondani róluk, viszont mindenképp  le kell írnom, a félreértések elkerülése érdekében, hogy igen, a szemöldökformázó színe egy icipicit világos, de ha egy kis porral rásegítek, már egyáltalán nem feltűnő.  Ó, és szuper hírek! Ha április 4-ig Ti is telerakjátok a kosaratokat, s a BUNNY kuponkódot használjátok, 15% kedvezményt, ingyenes szállítást, valamint egy kis ajándékot is kaptok! Hát nem szuper? :)
 
//
 
As you may know, I have a bit of addiction with fancy packaged makeup items, and sometimes I only buy them, because they look pretty, or cute, and I'm not fell in love with the more important part, the inside. I know, it is not the best tack to haul, but things happen. But there's this brand, which called Milani. The gold packaging, some flower details in and out, and the fact, that I've never been disappointed with them. I've ordered two blushes, two lipsticks, and the one, which I've placed this order, their eyebrow pomade. In this post, I'm not planning to write longer opininos, but if you're interested in one of the products just tell me in the comments below.
 

 
 
 
Matte lipsticks - Matte Innocence, Rose Hip
 
 
 
 
Do you guys like Milani products? Lányok, szeretitek a Milani termékeket?
Szeretettel,
Panka

11 megjegyzés:

 1. Szuper dolgok, én most a húsvéti 15%-os +ingyen szállítás +1 meglepi keretein belül... :D vettem meg a szemhéjalapozójukat. Nagy reményeket fűzök hozzá! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Láttam mér hozzád is megérkezett a csomag, kíváncsi leszek rá! :)

   Törlés
 2. Nagyon szeretem a Milani termékeket - sminktermékeket és lakkokat is egyaránt :) Szuper, jól kihasználható dolgokat sikerült összeválogatnod! Kellemes ünnepet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A mindennapi rutinomba is beleépítettem már ezeket a termékeket! :)

   Törlés
 3. Jaj, de jó, hogy olvastam ezt a bejegyzést, Panni! :)
  Végre így én is leadtam első Milani rendelésem egy rózsás pirosítóra..... :)
  Kellemes ünnepeket! :) :*

  VálaszTörlés
 4. Klassz dolgokat szereztél be. Nekem a Luminoso van meg ebből a pirosító vonalból, de a Berry is kívánságlistás. A szemöldökformázót is szeretem, pont ezt az árnyalatot használom.
  A szemhéjalapozójuk is szuper, igaz annak nincs ennyire fancy csomagolása, de a legjobb amit valaha próbáltam. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A szemöldökformázóról nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz, de ez valami szuper! :)

   Törlés
 5. Mennyire aranyos vagy, köszönöm! :)

  VálaszTörlés