2016. február 1.

Sminktárolás | 2016

 
Sziasztok!

A február nagyon különleges számomra, mindig is az volt, így a blogon is szeretnék ebben a hónapban olyan bejegyzésekkel, életképekkel jelentkezni, amik hasonló hangulatot adnak át, mint amilyenben én vagyok. Végig, ezen a 29 napon keresztül. Elsőként - hiszen ilyen még nem volt - azt szeretném megmutatni Nektek, hogyan tárolom azokat a termékeket, amik mindennapos használatban vannak, hová ülök le reggelente arra a 15 percre, míg elkészítem a sminkemet. Egyelőre az ablakpárkányban kaptak helyet, egy szép piros papírdobozban, valamint néhány üvegpohárban, bögrében. Amíg nem tűz olyan erősen a nap, szuper hely, hiszen természetes fénynél dolgozhatok, viszont tényleg vigyázni kell, nehogy valamelyik termék megolvadjon, tönkre menjen az előbb említett ok miatt. Különösebb hozzáfűznivalóm nincsen, én nagyon szeretek rájuk nézni, olyan szépen mutatnak.
 
 
Ti hogyan tároljátok a sminkeket, Lányok?
Szeretettel,
Panka

14 megjegyzés:

 1. Ötletesnek találom ezt a sminktárolást, nagyon hangulatosak a képeid is, de én egy kicsit félnék attól, hogy nem éri-e valamilyen hőhatás (akár hideg, akár meleg) a kencéimet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is írtam feljebb, hogy nyáron nem a legjobb megoldás, s más helyet is kapnak ilyenkor! :)

   Törlés
 2. Szia Panni :) Egy kicsit nem ide kapcsolódó kérdést szeretnék feltenni neked. Amikor te elkezdted a blogolást fbn vagy valahol máshol hirdetted, hogy legyenek olvasóid?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Kezdetben nem is volt igazán fogalmam arról, van lehetőség hirdetésre, így ezt a vonalat nem követtem. Manapság egyre több bloggeres csoport van, oda linkelheted az új bejegyzéseket, Facebookos felhívások, sok lehetőséged van! :)

   Törlés
 3. Tényleg nagyon szép és hangulatos! :)
  Nekem egy IKEA-Hack sminkasztalom van a nappalink egyik sarkában. Nem nagy, de nekem amúgy sincs sok cuccom és így is minden lány látogatóm irígykedik. Én meg mindig elmondom, hogy azért kaptam, mert a söröskorsók is saját üvegvitrinben laknak nálunk. ;) :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Azt biztos én is megcsodálnám!

   Törlés
 4. Hihetetlen, hogy mindig mennyire szép képeket tudsz fotózni Panni.. Szuper poszt! ;)
  xx Bianka

  VálaszTörlés
 5. Egyébként tényleg hangulatos és simán be lehet tudni a smink eszközöket dekorációnak is (: Az ablakba pakolást megértem,mert valóban úgy a legjobb dolgozni ha lát is az ember. Nekem sokszor volt olyan,hogy megcsináltam magam benti fénynél (ami nem volt túl erős) és kint ha belenéztem a kézi tükörbe,akkor láttam eldolgozatlan alapozó részeket -.-" Ez nagyon kínos.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szuper poszt, hol vetted a rúzstároló kis dobozkát? :) Mindenhol ilyet keresek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. E-bayről van, az előző bejegyzésemben pont erről írtam! :)

   Törlés