2016. február 28.

Nails | D, is for Deadpool

 
Sziasztok!

Szerintem említettem már párszor mennyire szeretem a Marvel univerzumba tartozó filmeket, az összeset legalább kétszer láttam, hanem többször. Szerintem a legújabb, ebbe a családba született Deadpoolt is még ennyiszer meg fogom nézni, nem volt elég az az egyszeri alkalom. Spoilerezni nem szeretnék, de ha túl vagytok rajta, írjátok meg tetszett-e, én nagyon sokszor nevettem fel hangosan azalatt a kicsit több, mint 90 perc alatt. Habár néhol kicsit soknak éreztem a főszereplőt, néhol túlságosan szexista is volt, s hogy nem igazán van sok sztorija, kihozták belőle azt, amire számítottam. Azt egy picit sajnálom, hogy nem eredeti szinkronos vetítésre ültünk be, de ami késik! :) Ennek örömére egy hozzá illő manikűrt is készítettem, ami annak ellenére, hogy nem túl fantáziadús, nekem tetszik. Kis egyszerű lett, mindössze három szín kellett hozzá, s egy szabad fél óra.
 
 
Nektek hogy tetszik?
Szeretettel,
Panka
 

6 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetszett a film, jókat röhögtem rajta, bár az eredeti változat biztos sokkal jobb, mint a szinkronos volt. Mármint a szinkronos se rossz, csak hát ki tudja mennyi szóvicc veszett el a fordítás közben. A mani pedig nagyon aranyos! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én tuti mégegyszer megnézem eredeti szinkronnal is! :)

   Törlés
 2. Tetszett a film, nagyon vicces volt, és még a sok erőszak ellenére is bejött.

  VálaszTörlés
 3. Jó film volt, kivételesen én is megnézném még egyszer. Pedig nem szoktam egymás után többször megnézni filmeket-ez ilyen elvi dolog nálam, ezt eddig csak a Ford Fairlane és a Transformers tudta elérni, hogy többször is megnézzem. A többi filmmel úgy vagyok, hogy egyszer láttam, nem érdekel többször, mert már láttam, tudom mi van benne. Még akkor is, ha nagyon vicces volt a film maga. Remélem nem válnak be a főszereplő jóslatai, és lesz költségvetés egy Deadpool 2-re.

  VálaszTörlés