2016. január 1.

Évösszegzés, vagy valami nagyon hasonló


 
Sziasztok!
Én úgy érzem, 2016 az én évem lesz. Vagyis a mi évünk, kedves Lányok! – és esetleg Fiúk – úgy kell alakítanunk, hogy tényleg az legyen. Tavaly – annyira furcsa leírni ezt a szót azzal a tudattal, hogy 2015-re utalok vele vissza, ami csak egyetlen egy napja volt, és mégis ezzel a szócskával illetem – sok mindent elhatároztam. Hogy egészségesebben eszem, hogy lapos lesz a hasam majd nyárra, de azt is, hogy mindig rend lesz a szobámban, valamint sokkal kevesebb felesleges dolgot rendelek majd Ebayről. Szép tervek Pannika, nem jött össze. Természetesen voltak nagyobb elképzeléseim is mind magánéleti, mind abból az én-ből, amit itt megmutatok. Hiszen nem mindenről esik szó, nem mindenről beszélek olyan nyíltan, mint szeretnék. Néha félek leírni azt, amit tényleg gondolok. Nehogy valakit megbántsak, esetleg negatívan tüntessek fel valamit, amiről másnap pont az ellenkező véleménye van. Ennek ellenére általában kiállok magamért, s csakis az igazat írom, máshogy nem lenne semmi értelme.
Egyszóval köszönöm szépen 2015. Az összes dolgot, amit kaptam tőled, amit én adtam neked. A Szigetet, az Anyukámmal közös nyaralást, az új fényképezőgépet. Az igaz barátokat, a felszínes kapcsolatokat, a szuper lehetőségeket. Viszont rád, kedves 2016, nagyon kíváncsi vagyok! :)
 
Legyen csodás évetek Lányok!
Szeretettel,
Panka
 

18 megjegyzés:

 1. kívánom, hogy 2016 olyan legyen, amilyennek elképzelted! én is érzem, hogy ez lesz AZ az év. :)

  nagyon jól áll ez a sapi! :)

  VálaszTörlés
 2. Boldog új évet kívánok neked! :)
  Megkérdezhetem milyen képszerkesztőket használsz? :) A fényképezőgéppel szerkesztős nélkül el lehet érni, hogy pl. mögötted a háttér homályos? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Természetesen el lehet! :) Ehhez egy minél kisebb rekeszű objektívet kell vásárolnod, amivel szépen el tudod mosni a hátteret. Képszerkesztőnek pedig a Picmonkeyt.

   Törlés
 3. Csodás évet Neked is 2016-ra! (-: Nagyon szép vagy a képeken, még egy ilyen egszerű kötött sapka is olyan jól áll!! ((-:

  VálaszTörlés
 4. Olyan jók ezek a képek! :) Boldog új évet Panka! <3

  VálaszTörlés
 5. Boldog új évet Panni! Legyen nagyon szuper éved, kívánom, hogy minden, amit szeretnél, megvalósuljon! <3

  VálaszTörlés