2015. december 9.

Jázmin vagyok, modell

 
Sziasztok!

Szóval a Gazdi azt szerette volna, ha felveszem azt az édes kis hercegnő ruhát, amit még tavaly hozott nekem Angliából. De hát hogy is gondolhatta, hogy én több, mint egy év alatt nem növögetek még, s ugyanúgy jó lesz rám? Még ő volt meglepődve, hogy nem fértem bele. Miket kell átélnie egy mopsznak! Szörnyű! Ennek az apropója egyébként valamiféle photoshoot lett volna, megőrül, amikor a karácsonyról lesz szó. Mindenhová fényeket aggat, egy szabad centiméter nincs a szobájában, ahol ne lenne legalább egy gyertya, esetleg egy télapó. Már csak azt nem értem miért nem rólam rak ki képeket? Bár igazán tehetné, hiszen hagytam neki, hogy csináljon rólam fényképeket, miközben jó kutyalányként csücsültem egy angyalkafüzér felett. Kicsit álmos is voltam már, hiszen egész napos munkában voltam, természetesen végigkunyeráltam, valamint aludtam ezt a napomat is. Mindegy is, remélem tetszeni fog ez a pár portré rólam, állítsatok be nyugodtan háttérképnek. Kellemes karácsonyi készülődést Lányook! ♥
 
 
Mindenkinek puszi!
Panka
♥

21 megjegyzés:

 1. de édes, zabálnivaló!!!! :)

  VálaszTörlés
 2. jajjj de aranyooos. elolvadtam <3

  VálaszTörlés
 3. Nagyon cuuuki! Jajj, azt a mézit mi is néztük, kár h az Alminál egy ilyen játék nem tart tovább 20 percnél, még mindent szétszed. Nagyon szépek lettek a képek! Én is tervezek egy karácsonyi fotósorozatot róla. :)

  VálaszTörlés
 4. Kinyúúúvadoook, annyira édes Jázminka, akármeddig elnézném a fotóit! A ruhácskában azért megtekintettem volna! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon örülnék neki, ha még beleférne, olyan édes volt benne! :)

   Törlés
 5. Szia! Nekem lehetne egy olyan kérdésem, hogy pontosan milyen fényképezővel lettek készítve ezek a cukorborsó képek? :)

  VálaszTörlés