2015. december 28.

Best of 2015 | Sminktermékek

 
Sziasztok!

Mi mással is indíthatnánk a hetet, mint a 2015-ös kedvenceimmel? :) Ebben a bejegyzésben a sminkrészleget láthatjátok, szerettem volna több részre osztani, s nem egy  - hatalmas - posztot írni belőlük. Mire a végére érünk már egészen odáig is eljutunk, hogy összefoglalom a 2015-ös évem, a legjobb pillanataim, de azt nagyon személyesre tervezem, abban csakis emlékek kapnak majd helyet. Ahogy elnézem a fényképeket, nem szedtem össze rengeteg terméket, próbáltam a legminimálisabbra csökkenteni a létszámot, hogy csakis azok szerepeljenek, amiket tényleg imádtam, s sokat is használtam.
 
Bourjois Healthy Mix, Idun Minerals korrektor
 Minden reggel a Bourjois Healthy Mix alapozójával indul, talán sokkal jobban meg is szerettem, mint a Max Factor CC krémét. Pedig hosszú ideig ő vitte a pálmát, de az őszi Glamour napokon úgy gondoltam ideje lenne beújítani, valami mást kipróbálni. Közepes fedésű, én vizes szivaccsal szeretem a leginkább felvinni, a természetes hatás garantált. Amiket az alapozóval nem sikerül eltakarni, arra használom az Idun Minerals krémes korrektorát, amiben két szín közül válogathatok, viszont szuperül is elegyednek egymással, ha így nem lenne megfelelő az árnyalat. Tartós, erős fedésű, imádom! :) S ha már ennél a márkánál tartunk, a matt bronzosítójuk is tökéletes szolgálatot tesz nap, mint nap. Egyáltalán nem sárgás, inkább hideg tónusúnak mondanám. Talán emiatt is olyan könnyű vele kontúrozni, szinte gyerekjáték.
 
 
Úgy tűnhet idén nem voltam bevállalós rúzsok, ajakápolási termékek terén, hiszen két naturális, rózsaszínes árnyalat szerepel a kedvenceim között. Ennek ellenére sok bogyószínű színt is vásároltam, viszont azokat nem használtam olyan gyakran, mint a fent látható szépségeket. A Rimmel Kate Moss rúzsai egyszerűen szuperek, ár/érték kategóriában nálam verhetetlenek, mindenki talál magának egy-egy tökéletes darabot. A Milani pedig csak ráadás, mikor megrendeltem gondolni sem mertem volna, hogy ennyire meg fogom szeretni. Könnyen építhető, viszont kevésbé krémes, mint a Rimmel, ennek köszönhetően tartósabb is.
 
 
Ebben a bejegyzésemben már kifejtettem mennyire megkedveltem a CND Vinylux lakkjait. Rengeteg árnyalatban kaphatóak 2990 Ft-ért, s igaz, hogy a fedőfényre is be kell ruházni, teljesen megéri. Mostanában sokkal kevesebbszer festem a körmöm, hétköznapokon nincs igazán rá időm. Viszont ők együtt 5 napot problémamentesen kibírnak, így csak hétvégén gondolkodom újra milyen színű is legyen. Én szívből ajánlom őket.
 
 
A Ti kedvenceitek mik voltak? Bejegyzéseket is nyugodtan linkeljetek! :)
Szeretettel,
Panka

6 megjegyzés: