2015. október 11.

Személyes | Szüreti 2015


Sziasztok!

A tavalyi bejegyzéseimet nézegetve jutott eszembe, milyen jó lenne újra egy néptáncos eseményről beszámolni Nektek. Szerintem nem szükséges megindokolnom miért tartom fontosnak, hogy írjak róla, de aki még új itt a blogon, annak nagy örömmel szeretném bemutatni az egyik legkedvencebb tevékenységem. Nem mondom, hogy mindig ugyanolyan kedvvel indulok neki egy-egy próbának, egy-egy fellépésnek, viszont a végén nem tudom megállni a mosolygást, beszippant a jókedv, a zene. Így történt ez az idei szüreti felvonuláson is, amikor sírva készülődtem, a ruhám nem úgy állt, mint ahogy én képzeltem, a fonásban lévő rózsák nem tetszettek, túl nagynak találtam őket, ezért természetesen Anyukámmal veszekedtem, aki az ég világon semmiről nem tehetett. De hát kin csattanna a mérgem, ha nem rajta. Utána 10 perccel könnyes szemmel mentem oda hozzá, megöleltem, s nagyjából meg is nyugodtam. Amit még el szeretnék mondani, az az, hogy idén én lehettem a bíróné, én lettem a soros, ami nagyjából annyit jelent, hogy mi nyitottuk meg a táncokat egyes megállóknál, valamit végig lovaskocsin mehettünk, az egész felvonulás alatt. Ezért kellettek a rózsák, és a másik ruha is! :) Idén sajnos nem volt szerencsénk napsütéses időjárásban, ami a képeken is meglátszik, de az eső sem esett, ami hatalmas plusz!


Remélem egy kicsit át tudtam Nektek adni a hangulatot, s kedvet kaptatok egy-egy forgáshoz!
Szeretettel,
Panka

10 megjegyzés:

 1. Én imádom ezeket a bejegyzéseidet, előbújnak az emlékeim. :)

  VálaszTörlés
 2. Mint néptáncos, -zenész kolléga, ismerősek ezek a képek, helyzetek. Viszont lenne pár kérdésem a tánccsoportoddal, és a viselettel kapcsolatban. Hol tegyem föl őket inkább? Itt, vagy facebookon?
  Ölel téged: Julcsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De szuper, kiket nem sodor össze a blogvilág! :) Nyugodtan jelölj be Facebookon, de e-mailt is írhatsz, ahogy szimpatikusabb.

   Törlés
 3. Pedig nagyon gyönyörűek azok a rózsák! :)
  A képek meg hozzák azt a már jól megszokott hangulatot, nagyon szépek. ^^

  VálaszTörlés
 4. Nagyon hangulatosak a képek, és nekem kifejezetten tetszik, hogy ekkorák a rózsák!
  Puszi,
  Nóri

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépek, hangulatosak a képek!! (-: Szép volt a hajad, és a rózsák is benne. (-:

  VálaszTörlés