2015. október 6.

Teszt | Rimmel Brow This Way


Sziasztok!

A szemöldökömre mindig is nagyobb hangsúlyt fektettem, mint a sminkem többi részére, ami a reggeli készülődésemnél szintén megmutatkozik. Képes vagyok 5 - 10 perceket elbíbelődni vele, ha mással nem is vacakolok, a szemöldököm kitöltése nélkül nem szívesen indulok el. Keretet ad az arcomnak, élettel telibbnek látszik, valamint én is sokkal jobban érzem magam tőle, ami úgy gondolom a smink egyik alapvető feladata; hogy önbizalmat adjon. Erre a feladatra már egészen sok, s különböző terméket kipróbáltam. Legelőször szemhéjpúderrel próbálkoztam, ami elég hamar lekopott, könnyen elmaszatolódott, elkenődött. Következő lépésben már direkt szemöldökpúderrel álltam neki a műveletnek, de azt a heget, ami a baloldalit elég erősen kettészeli, nem tudta eltakarni. Ekkor jött a szemöldökceruza, amivel legalább 2 - 3 hónapig dolgoztam, teljesen elégedett voltam vele, csupán nem tartottam elég precíznek. Nem volt mit tenni, mikor a Rossmannban akciósan találtam a Rimmel Brow this way készletét, meg kellett vennem.


A dobozka tartalma két részre oszlik: viaszt, s púdert találunk benne - a lehető legszebb végeredmény elérése érdekében. Ezen felül van benne egy kétvégű ecset(ke) is, és egy icipici fésű. Nem, nem kell őket rögtön a kukába hajítani, teljesen használható eszközökről van szó, amin a legelején is is meglepődtem. Én a viasszal kezdek, azzal megrajzolom a meghatározó vonalakat, kitöltöm, majd a porral fixálom az egészet, csak a biztonság kedvéért. A tartósságára sem lehet panaszom, egy izzasztó testnevelésórát teljesen kibír,  meg sem kellett igazítanom utána. Pacsi Rimmel!


Nektek hogy tetszik?
Szeretettel,
Panka

8 megjegyzés:

 1. Hú, tényleg szép a végeredményt, szerintem én is kipróbálom ezt az árnyalatot :)

  VálaszTörlés
 2. Tényleg szép! (-: Én a Catrice "készletét" használom. Mivel abban csak púder van, úgy használom, hogy a szemöldököm "üres" részeit bekenem szemhéjpúder alappal, és úgy egészen tartós lesz. Erre azt hiszem vetek egy pillantást a Glamour napokon. (-:

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett, ügyesen meg tudod csinálni! A képeid pedig mindig lenyűgöznek! :) <3

  VálaszTörlés
 4. Nekem is van egy heg a szemöldökömön. Eddig szemceruzát és szemöldökport használtam vagy a Catrice szemöldökfilcét. Mindenképp kifogom próbálni ezt is. <3

  VálaszTörlés
 5. Nekem is van egy heg a szemöldökömön. Eddig szemceruzát és szemöldökport használtam vagy a Catrice szemöldökfilcét. Mindenképp kifogom próbálni ezt is. <3

  VálaszTörlés