2015. október 27.

My Equa kulacs


Sziasztok!

Az idei tanév elején kezdtem el játszadozni a gondolattal milyen jó is lenne egy csinos kulaccsal iskolába járni, egy olyannal, amit szívesen újratöltök nap, mint nap. Persze volt már próbálkozásom az E-bayes üvegek terén is, megrendeltem a nagyon mutatós, ámbár teljesen haszontalan My bottle-t, hiszen az első alkalommal kifolyt belőle a víz táskámban. Ó, dehogy voltam ideges! :) Szóval új alternatíva után kellett néznem, s ekkor jutott eszembe Kori egyik régebbi Instagramos képe - pontosabban ez - amin egy nagyon szép, elegáns kulacsot fog a kezében. Akkor el is döntöttem megéri azt a 2900 Ft-ot. A honlapon rengeteg minta közül választhatunk, a bohókásoktól kezdve, az egyszerűkön át, még üvegből készülteket is találunk. Én egy letisztult, fehér csipkés mellett tettem le a voksom, s kétségeim még mindig vannak meddig bírja majd a gyűrődést, de egyelőre jól teljesít. A kupak nem színeződött be - habár eddig csak vizet töltöttem bele - , a minta sem kopott. Mióta nálam van, sokkal könnyedebben veszem rá magam az ivásra, előtte képes voltam fél liter vízen elszürcsögni egy nap, ami semmilyen körülmények közt sem egészséges. Aki hasonló gondokkal küzd, annak megoldás lehet egy ilyen szép kulacs. 


Mit szóltok hozzá?
Szeretettel,
Panka

12 megjegyzés:

 1. Nagyon szép. :)
  Nekem teljesen bevált a My Bottle, sohasem folyt ki belőle a víz. Annyi gondom volt vele, hogy fertőtleníteni akartam a mosogatógépben és lejött róla a felirat. De most egy kreatív üzletben láttam 700Ft-ért víz és hőálló matricát bögrére, amit műanyagra is lehet használni. Volt csipke és dandelion mintás is, azok közül veszek majd az üvegemre. :)

  Én fruit infusert szeretnék majd még rendelni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, de szerencsés vagy! Én sajnos több ellenpéldát hallottam, láttam vele kapcsolatban, ezért is mertem leírni. Az újradekorálás pedig szuper ötlet, még személyesebb lesz majd az üveged! :)

   Törlés
 2. nice
  http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/10/adding-tropical-print-to-your-wardrobe.html

  VálaszTörlés
 3. Sajnos én is így jártam a My Bottle üveggel,de szerencsére otthon teszteltem le és a víz nem a táskámban landolt. Azért vázának mutatós lesz :-)

  VálaszTörlés
 4. Én is szemeztem már a my bottle üvegekkel,de eddig nem mertem rendelni (szerintem ez után nem is fogok) mert nem tudtam,hogy a teával/kávéval mennyire kompatibilis. Szerinted ez az üveg elbírja a melegebb italokat is?
  Puszi: Adél xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ma direkt kipróbáltam miattad, s teljesen működik velük is! :)

   Törlés
 5. Nagyon gyönyörűséges. Egy ilyenből biztos én is sokat innék. Sajnos mostanság a hideg idő beálltával nem iszom annyit amennyit kellene, és erre mindig lefekvés előtt jövök rá. :( :-s

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugyanezzel a problémával küzdöttem, de csakis múlt időben! ;)

   Törlés
 6. Nekem már 1 éve megvan és IMÁDOM! Csak annyi történt vele, hogy kicsit megkarcolódott, de ez szerintem elkerülhetetlen, főleg ha olyan szétesett életet élsz, mint én. :D Én hetente 2-szer szoktam kifertőtleníteni ecetes vízzel (ez ráadásul a szagokat is elveszi) és eddig semmi elszíneződés és a szagokat sem issza be (nálam ez volt a fő indok, amiért megvettem). Egyedül a szénsavas üdítpket nem bírja, nekem az sajnos kifolyt belőle de egyébként egy rossz szót sem tudok rá mondani. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szétesett élet, ezen most jót mosolyogtam! :) Remélem nekem is jó darabig hű társam lesz majd, egyelőre szuper a kapcsolatunk.

   Törlés