2015. augusztus 5.

3 nap Mezőtúron - Hercegasszony Hotel


Sziasztok!

Anyukámmal idén nem jutottunk el semmilyen külföldi, egzotikus helyre nyaralni, viszont egy-két napos kirándulásokat beiktattunk a nyár folyamán. Mikor programokat keresgéltünk szembejött az East Fest fesztivál, ahol a jelenlegi egyik kedvenc magyar zenekarom, a Punnany Massif is fellépett. A Budapest parki, születésnapi koncertre sajnos nem volt lehetőségem elmenni, de mindenképp szerettem volna őket még egyszer meghallgatni élőben - míg be nem köszönt a rossz idő. Ezek után már csak szállást kellett találnunk, ahol akár nem csak egy éjszakára maradhatunk, hanem eltölthetünk még pár napot, mini nyaralást tarthatunk. Így esett a választásunk a központtól távol eső, de a szépsége miatt teljesen megbocsájtható szállodára, a Hercegasszony Hotelre. Nem, semmilyen kedvezményt, támogatást nem kapok a bejegyzésért, csak meg szeretném Nektek mutatni milyen kedves helyen jártunk. A szobák különlegessége, hogy egy-egy festményhez igazították a berendezést, a színeket, szóval mindegyik egy picikét más, különlegesebb. Mi XV. Lajos agarai alatt aludtunk, ami elsőre egy cseppnyit ijesztőnek tűnt, viszont a rózsák adtak egy lágyabb érzést a képnek. Az ételek nagyon finomak voltak, bőséges adagok, semmilyen panaszom nem lehet. Én úgy gondolom szuper hely lehet ez bárkinek, aki szeretne egy kis időt nyugalomban eltölteni, napozni a Körös partján. Csak ajánlani tudom. 


Szeretettel,
Panka

25 megjegyzés:

 1. Egyszerűen szerelmes leszek a képekbe, amiket készítesz. Ahogy játszol a fénnyel, az eszméletlenül szép! ^^

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű képek :) Az a pici üveg, amiben gyümölcsök vannak nagyon aranyos, nekem is van pár ettől a márkától, de ilyen picikét még nem láttam eddig, bár nem tudom mire használnál, azért érzem, hogy szükségem van rá :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Olyan jó érzés volt belőle enni, desszertes üvegnek tökéletes! :) Bár szerintem a lekvárok is nagyon jól mutatnának benne.

   Törlés
 3. Gyönyörűek lettek a képek. :)

  VálaszTörlés
 4. Csodaszép képek, kedvencem amin a bögrével vagy :)

  VálaszTörlés
 5. nagyon szép képek ♥ az utolsó a kedvencem, a kámeás szalvéta tartó végett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) Az a kép számomra is kedves, a nyaralásunk jelképe.

   Törlés
 6. Nagyon szépek a képek, és a helyszín is csodás lehet!! (-: Én is szeretek ilyen helyeken lenni.. (-:

  VálaszTörlés
 7. Szia!
  Eddig nem nagyon kommenteltem, de most már nem bírom megállni, gyönyörű képeket csinálsz, ha egy kicsit is feszült vagyok, mindig ellátogatok ide, mert egyszerűen megnyugtat már csak az oldal kinézete is, a képekről ne is beszéljünk... Szóval köszönöm:)
  Egyébként én is voltam East Festen, nagyon vártam a Punnany-t, de bevallom, csalódott vagyok, sok kedvenc számot nem játszottak el, az Élvezd is kimaradt, szóval nem azzal az érzéssel ballagtam el a színpadtól, amit vártam:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon jó érzés volt olvasni a soraid, én köszönöm szépen! :)
   Ó, hidd el, én is vártam még a Mosoly-t, voltam már pár koncertjükön, és sokkal több számot játszottak. Bár lehet az időhiány is közrejátszott a késésük miatt, de akkor sem volt szép dolog tőlük.

   Törlés
 8. Szia! :)

  Csodás bejegyzés lett, tipikusan a kedvenceim közé tartoznak a személyes élménybeszámolók úgyhogy külön örömömet nyertem ebben a posztodban. :) Gyönyörű ez a hely, nagyon szeretném egyszer a saját szememmel is körbejárni. A képek nagyon szép minőségűek, és elragadóan hangulatosak is. Egy aprócska kis tippem lenne még hozzájuk, hogy a kivezető vonalakra érdemes lenne odafigyelni, de egyébként nekem is nagyon tetszenek. :)

  Szeretettel, L.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen a tanácsot kedves L., oda fogok rájuk figyelni! :)

   Törlés
 9. De gyönyörű képek! :)
  És mennyire jól néznek ki azok a gyümölcsök!
  Imádom a képeidet! <3

  VálaszTörlés
 10. Pont 2 hete voltam itt én is, imádom hivatalosan is a kedvenc helyeim közé tartozik.
  Petra xx http://98suniverse.weebly.com/

  VálaszTörlés