2015. július 15.

Nails | CND Tartan Punk


Sziasztok!

Még a múlt héten, pontosabban csütörtökön hivatalos voltam a CND őszi kollekciójának bemutatására, ahol egy kötetlen beszélgetés mellett megmutatták nekünk az elkövetkezendő színeket, valamint közelebbről is megismerkedhettünk a termékekkel, mit is képvisel a cég. A prezentációk után lehetőségünk volt kipróbálni egy általunk választott árnyalatot, egy körömfestést akár Shellackal, akár Vinyluxszal. Nekem utóbbira esett választásom, kíváncsi voltam miben is térnek el ezek a körömlakkok a többitől, miben mások, vajon megérik-e a 2990 Ft-os árukat, plusz a fedőfény megvásárlását, ami elengedhetetlen hozzájuk. Akkor egy nude színt néztem ki magamnak, akár a tökéletes francia lakkozás alapjának is hívhatnám, a legközelebbi pesti utamkor mindenképp szeretném magaménak tudni, beleszerettem. Egészen a tegnapi napig volt fenn a körmeimen, ami többször is átszámolva 6 nap, s ezalatt az idő alatt mindösszesen a kisujjamnál pattant fel a lakk. 
A blogon most egy sokkal erőteljesebb szín kerül terítékre, nevezetesen a Tartan Punk - örültem, mikor megláttam a goodie bagben - ami a már előbb említett Contradictions őszi kollekció részese. Picit pinkes beütésű, érett meggy színű, sok-sok apró csillámmal. Az ígért 8 és fél perc alatt kopogósra megszáradt, nyugodtan fésültem át a hajam, semmi karcolást, lenyomatot nem lehetett rajta észrevenni. A bejegyzést folyamatosan frissítem majd napi képekkel, szerintem érdemes lesz vissza-, visszanézni. 


A hivatalos márkaboltjuk nincs messze a Nyugatitól, a Bajcsy-Zsilinszky út 62. alatt találjátok meg.

Szeretettel,
Panka

14 megjegyzés:

 1. lovely
  new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/07/for-every-memorable-day.html

  VálaszTörlés
 2. Még nem is hallottam róluk!:) Ugyan szükségem lenne pár ősziesebb bordósabb sötétebb árnyalatra...szóval lehet, hogy a jövőben közelebbi kapcsolatba kerülök velük. :P

  VálaszTörlés
 3. Elképesztő, ahogy játszol a fény-árnyék hatással. Bármit is fotózol le, imádom nézegetni. :) ;)

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Szia! Én próbáltam, és nem rosszak. Gyorsan megszárad, nagy a szín választék és kíméletes a körömmel. De most felfedeztem a CN one step easy géllakkot. Ami állítólag 3 perc alatt leoldható és csak egy előkészítő folyadékkal kell előkészíteni és utána a színt kell vékonyan felvinni. Tetszik még benne hogy a színek 4ml kicsi kiszerelésben is megvásárolható, így a trend színek biztosan elfogynak.

  VálaszTörlés
 6. mi shellackot használunk bent és imádom őket. simán megérik az árukat még a problémásabb körmökön is fent maradnak, csak a lenövés miatt jönnek újracsináltatni őket. :) a vinylux lakkokat még nem próbáltam, viszont lakkomlakkom edinánál is olvastam már róluk és nagyon kíváncsi vagyok rájuk. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nagyon megszerettem ezt a színt, tervben van még másik 2-3 árnyalat is, de tudjuk mennyi lesz abból az üzletben.. :D

   Törlés