2015. május 29.

Feltétel nélkül szeretni


Sziasztok!

"Egy nevetés, és minden bánat tovaszáll.."
Nem is tudom mikor volt olyan alkalom, mikor minden kerítés nélkül meséltem mi történt velem mostanában, milyen események zajlanak jelen pillanatban. Viszont ma, ezen a szép, napsütéses péntek délelőttön úgy gondolom ideje lenne beszámolnom az elmúlt pár hónap történéseiről. Nem szeretnék mindenféle Instagramos képet beszúrni ide, kivéve azt az egy pünkösdi rózsásat amit tegnap raktam fel, hanem inkább megmutatom erről a csodálatos virágról készült fényképeket, lenyűgöz a gyönyörűsége. 
A legfeltűnőbb dolog, ami a blog életét is jelentős mértékben érintette, az a saját domain név vásárlása volt. Elég régóta érlelődött bennem mikor is kellene egy új szintre lépnem, amikor a böngésző url sávjából már a www.pankasbeauty.hu fog visszanézni rám. Szóval májusi változás szele meghozta a majdnem négy év várakozás eredményét. Olyan jó érzés ezt látni, egy icipicit büszke vagyok.
Már nem is emlékszem hányszor került elő a zenei ízlésem, hány kedvenc számot osztottam meg Veletek, de azt biztosra tudom, hogy egy Punnany Massif dal sem volt benne. Május 22-én, a zord időjárási körülmények között, ami alatt esőt, szelet, eltört esernyőket, villamospótlóbuszt értek, átéltem életem első koncertjét. Egy új társaságba bekerülni mindig számomra mindig nehéz, hisz ők olyan jól össze vannak már szokva, olyan sok élményük van már együtt, amikre vissza tudnak emlékezni. De lépnem kellett, nem halogathattam sokáig, hogy jajj, majd egyszer úgyis megismerjük egymást, nem fontos még rögtön belevágni. S nagyon élveztem, nagyon boldog voltam, hogy végül sikerült rávenni magam. Hatalmas élmény volt. S nemcsak a társaság, az egész közönség. Mikor elkezdték játszani a kedvenc számom, sírásra állt mindenem, hihetetlen érzés, hogy az a párezer ember is mind ugyanazt énekeli..


Puszillak Titeket,
Panka ♥

9 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik a szám! :) És én is nagyon szeretem a pünkösdi rózsát! Loptam is (szégyelljem magam) egy szálat egy lakatlan ház kertjéből :)
  Gratulálok a domain névhez!!! :)

  VálaszTörlés
 2. Éppen néztem ezt a gyönyörűséges insta fotódat, amikor láttam, hogy új bejegyzés került ki és nagyon megörültem neki :) Gyönyörű képek! A Punnanyt én is nagyon szeretem, de sajnos még nem voltam a koncertjükön, bár mindenképpen szeretnék valamikor eljutni :)

  VálaszTörlés
 3. U.i: Nem szeretem Bye Alexet de ez nagyon tetszik, hátha neked is: https://www.youtube.com/watch?v=RQmUNYiGNIo

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Dalma! :) Ezt a számot még nem hallottam, de már a hegedűszó az elején olyan szép!

   Törlés
 4. Gyönyörűek a képek, azt pedig szuper olvasni, hogy más is ennyire tud lelkesedni a koncertekért. Az első Punnany koncertemre úgy mentem el, hogy körülbelül 2-3 számot ismertem összesen, de a hangulat így is eszméletlen volt, a második koncertemre pedig pont 1-2 hete esett sor, szintén felejthetetlen élménnyel gazdagodtam! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is így voltam képzeld, de azóta ha valami gondom van, mindig őket kapcsolom be. Nagy szerelem lett! :)

   Törlés
 5. Nagyon szépek a képeid:) és gratulálok a saját domain névhez!:)

  VálaszTörlés