2015. április 19.

Vasárnapi virágcsokor


Sziasztok!

Bár az összes közösségi platformomon szeretek minél több virágos, tavaszi hangulatú fényképet megosztani, úgy gondoltam egy csokorba is összeszedhetném Nektek itt a blogon, hiszen így egyben, a vasárnapi nyugodt pillanatok mellé talán örülni fogtok ennek a pár, csupa rózsaszínes, világosabb árnyalatokban pompázó képnek. 

Az elmúlt pár hétben olyasfajta összeszedettség uralkodott rajtam amit nem is igazán tudom minek köszönhetek, esetleg magamnak, a környezetemnek, a napsütésnek, egyelőre nincs ötletem. Viszont arra van, hogy talán a jobb hozzáállásomnak, a tudatosabb gondolatmeneteknek hála egyre több dolog sikerül úgy, mint ahogy azt én szeretném, ahogy megálmodtam. És ez eddig olyan boldogsággal tölt el engem Lányok, hirtelen nem is jönnek a szavak, olyan sok minden kavarog a fejemben, ötletem sincs mivel kezdhetném. Sejtésem szerint Csokonai Vitéz Mihály A szerencse című verséből kiragadott egyik idézetnek hatalmas köszönetet mondhatok, amit mondhatok már a mottómnak is, sőt, még a szobám falára is kötelességemnek éreztem kiragasztani egy A/4-es fehér papírlapon, amire a legkevésbé tökéletes kézírásommal, s egy vastag, fekete alkoholosfilccel firkantottam fel. De ez a köszönet jár még a családomnak is, egy-két történetet hallva hihetetlen milyen szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen emberek vesznek körül nap, mint nap, hogy érdekli őket mi történt velem aznap, hosszú percekig beszélgetünk, s, hogy ők azok, akikre az életem bármelyik pillanatában számíthatok.. ♥


Puszi,
Panka ♥

20 megjegyzés:

 1. Szia! Először is, a képeid nagyon tetszenek! Nagyon jók lettek! 😍 Másodszor pedig, szeretném megkérdezni, hogy a cipődet rendelted, vagy hol vásároltad? 😤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) A cipőmet a Nike.com-ról rendeltem, itthon sehol sem lehetett kapni ezt a színűt, így muszáj volt máshol utánanéznem.

   Törlés
 2. Csodás képek, és az idézet.. Engem is magával ragadott, mert sajnos nekem nagyon gyakorolni kell a pozitív gondolkodást, mert az utóbbi időben sok rosszat vonzottam be.
  A képen az outfit nagyon tetszik, és a hajfonatod is, annyira jól áll!! ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vonzd be a sok jót Drága, én segítek bármiben, amiben tudok! ♥

   Törlés
 3. Csodálatos képek! :) Nem véletlen, hogy a kedvenc évszakom a tavasz ♥

  VálaszTörlés
 4. Jázika már komoly kutyahölgy lett! ^^
  Gyönyörűséges fotók, pont jól estek a reggeli teám mellé, két toronymagas szerződés és pályázatkupac között csücsülve. :D

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörűek a kèpek ès ez az idèzet ... 😍💜

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörűek a kèpek ès ez az idèzet ... 😍💜

  VálaszTörlés
 7. jaj, az a kutyus... mintha bársony lenne a bundája, aaaannyira cuki, imádom!!!

  VálaszTörlés
 8. Ha tudnad mennyit jelentenek nekem a postjaid! :] Egyszeruen erot ad az oszinteseged es a mod ahogy leirod az erzeseidet!

  VálaszTörlés
 9. Annyira édes kutyusod van :))) a sok gyönyörű virágos kép mellett egyszerűen vétek lenne szó nélkül elmenni amellett, hogy milyen zabálnivaló kis cukiság Jázika :)

  VálaszTörlés