2015. április 12.

Haj | Új szín tavaszra


Sziasztok!

A vörösnek a barnásabb, rezesebb árnyalata mindig is élénken élt a fejemben, milyen is lenne, ha az én hajam is ebben a csodás színben pompázhatna napról napra. Aztán bő egy éve egy kisebb lépést tettünk ennek elérésében, behennáztuk a hajam, amiről itt is olvashattatok. Nagyon szerettem az akkori állapotot, természetes volt, gyönyörűen csillogott a napon, csak nagyon hamar kikopott, azt hiszem kevesebb, mint egy hónapig élvezhettem azt, amire vágytam. Utána következett a színező, amivel egy igazán sötét színt értünk el, s talán én sem akartam elhinni, de így visszanézve a képeket egyáltalán nem úgy néztem ki, mint ahogy én azt elképzeltem. Aztán jó pár mosás után egyre inkább kezdett halványulni a lilás beütése, szerencsére nem volt túl feltűnő. Ez még bőven tavaly nyár végén volt, szeptemberben már nem lehetett észrevenni, hogy valami történt. 
Azóta nem foglalkoztam vele, hagytam hogy nőjjön le folyamatosan, viszont így a tavasz megújulásban egyre inkább újra elkezdtem gondolkodni, mi lenne ha.. Ez a mi lenne ha pénteken időpont formájában megvalósult. Zsanit nagyon tudom Nektek ajánlani, ha eddig még nem találtatok megbízható fodrászt, neki nyugodtan írjatok, csodákat művel! :)


Panka

28 megjegyzés:

 1. Akarom *-* ha be fogom valaha (megint) festetni a hajam, az ilyen színű lesz, annyira imádom! Nagyon jól áll neked és a képek is olyan jók lettek :)

  VálaszTörlés
 2. nagyon csini lettél Pannika <3

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép az új hajszíned, és jók a képek is természetesen. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól áll ez a szín, Panni!:)

  VálaszTörlés
 5. Jajj nagyon jó! A napokban gondoltam ki én is, hogy az intenzív vörös színt valami világosabb barnára "cserélném". Hogy sikerült? Januárban lett utoljára beszínezve a hajam, de nem tudom, hogy tudnék ebből világosabbat varázsolni. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Muszáj volt elmennem fodrászhoz, ezt itthon semmiképp nem mertem volna bevállalni.

   Törlés
 6. Megértelek :) Én most a nagyon világos rézvörösemet akarom visszakapni, hamarosan írok is a fodrászomnak :D

  VálaszTörlés
 7. Jajj nagyon szép ez a szín. Érdekes, amit a hennáról írtál, én ugye évek óta hennázom a hajam (kisebb megszakításokkal), de én még sosem tapasztaltam ezt a kikopást (oké, mostmár azért rétegződik a dolog, de most a hajtövekre értem).
  :)) Viszont nagyon jól áll neked ez a szín és a fazon is!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Lush hennáján kívül mást nem próbáltam ki, viszont én a Te hajszínedért is odavagyok! :)

   Törlés
 8. Nagyon szép lett a hajszíned, tényleg jobban áll Neked, mint a sötétebb szín. És a fazon is nagyon jól áll, bár én sajnáltam volna ritkíttatni, nekem alapból ilyesmi, és dúsabbra vágyom, de az ember mindig azzal elégedetlen, ami van. :D
  A hennával szerencsére nekem sincs rossz tapasztalatom, nem fakul, csak lenő, bár nem Lusht használok, hanem testfestő hennát. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így van, nekem is nagyon sokáig meggyűlt a bajom a göndörséggel, hogy ezt és ezt nem csinálhatom a hajammal, de muszáj elfogadni, s megszeretni! :)

   Törlés
 9. Nagyon szép lett a végeredmény, és a cipőd, és ezek a képek!!

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szép színe lett, nagyon jól áll neked! :)

  VálaszTörlés
 11. Nagyon szép lett a hajszíned, jól áll!=) Az outfited is nagyon tetszik, olyan weheartites. =)

  VálaszTörlés
 12. Nagyon jól áll ez a szín és az egyenes haj is! :) Csini vagy! :) Sajnálom, hogy szombaton nem tudtál eljönni a talira, hazainduláskor eszembe jutottál mert egy tök cuki mopsz is utazott a vonaton. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam elmenni, de remélem a legközelebbin már találkozhatunk! :)

   Törlés
 13. Nagyon jól áll ez a hajszín!:))

  VálaszTörlés