2015. március 8.

Személyes | Egy nap az állatkertben


Sziasztok!

El sem tudom mondani mennyire örültem a ma reggeli napsütésnek, mikor 9 óra körül felkeltem, elindítottam ezt a számot, s hozzá megittam a forró zöldteámat. Annyira idilli volt az összkép, mintha a kedvenc filmemet néztem volna. Egy gyors zuhany után elkezdtem gondolkodni merre lehetne ma kimozdulni, hiszen ebben a csodás időben mindenképp a szabadban szerettem volna lenni, egész nap. Így merült fel az állatkert, ahol legutóbb nem is igazán emlékszem, talán 3 éve jártam legutoljára. Szerencsére a nap egy perce sem bújt el, végig élvezhettük a melengető sugarait, csakúgy mint az órisásvidrák, ők is kint sütkéreztek, egymásra feküdve, hát meg kellett őket zabálni, nagyon édesek voltak. Részemről az alpakák vitték el a fődíjat, én egyelőre nem tudok elképzelni náluk aranyosabb állatokat. A szempillájukról is említést kell tegyek, a kis fehérnek legalább 4 cm-es csodái voltak, hirtelen irigy is lettem rá! :) Összességében szuperül éreztem magam, végre felvehettem az új napszemüvegem is, s sportcipőben mászkálhattam végig. Az is biztos, hogy egy teljes nap szükséges az egész bejárásához, hatalmas területen vannak az állatkák, viszont nem szabad senkit kihagyni. A képeken inkább a hangulatot szerettem volna visszaadni, így nemigazán tudnám közvetíteni az állatok cukiságát.


Boldog nőnapot Nekünk! ♥
Panka

8 megjegyzés:

 1. jajj de szuper! láttad a koalákat is? én nagyon szeretném megnézni őket, imádom, annyira cukik :D

  VálaszTörlés
 2. Jaaaj, és már voltak koalák!! Én pont egy hete voltam. :) Az óriásvidrák nekem is nagy kedvenceim, nagyon menő állatok. Na és a bébi orángutánokat láttad? Van két két hónapos, ők valami tündériek. <3 Éljen az állatkert!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bébi kiskecskékkel találkoztunk, hát annyira édesek voltak! :)

   Törlés
 3. i love that glasses
  happy women s day. http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/03/birthday-dinner-with-douebi.html

  VálaszTörlés
 4. Szuper fotók! :) Nagyon csini voltál. :)
  Nyáron voltam utoljára állatkertben, pont a szülinapomon. De tavasszal is megyünk majd, anyuval, nagyimmal és a nővéremmel, igazi csajos nap lesz. :)

  VálaszTörlés