2015. március 22.

Sunday essentials


Sziasztok!

Általában hétvégenként van lehetőségünk arra, hogy ébresztőóra nélkül keljünk fel, ha már a vasárnapi zárvatartás miatt nem kell sietnünk a helyi pékségbe, nehogy elkapkodják előlünk a friss kifliket, esetleg kakaós csigát, amit reggelire elfogyaszthatunk. S ha addig forgolódhatunk az ágyunkban, míg szeretnénk, nyugodtan megnézhetjük az Instagramot, anélkül, hogy bárhová rohannunk kellene, megtanuljuk értékelni ezeket az apró pillanatokat, s szomorúbb napjainkban visszagondolunk rá. Hogy van valami, amire a hét folyamán érdemes várni, még ha csak egy lazy day-ről is van szó. De mint tudjuk, ki a kicsit nem becsüli.. 
Az egyik kedvenc helyem a szobámban az ablakom előtti, meleg rész (köszi, radiátor!), ahová a nap bármely szakában húzhatom a székem, s mindig mást látok. Néha kacagó kisgyerekeket a szüleikkel, kiabálva nekik nehogy elessenek, hogy húzzák fel a kabátjuk cipzárját hiszen még nincs olyan meleg, mint hiszik. Néha kutyát sétáltató párokat kézen fogva, tükrös napszemüvegben, széles mosollyal arcukon. Néha öreg néniket fejkendőben, hatalmas kosarakkal, amik ablakon keresztül is nagyon nehéznek tűnnek. De mégis ha rájuk nézek, egyáltalán nem keserűség, hanem boldogság látszik. Jókedvűen sétálnak el ezen a pár méteren, hogy aztán hazaérve elkezdhessék főzni a napi ebédet, aminek majd az unokáik, gyerekeik nagyon fognak örülni, amiért nekik már megérte felcipelni azt a mázsás kosarat. És igen, valamiért/valakiért mindig érdemes csinálni. Nincs olyan, hogy feladom, hogy én már nem kellek senkinek, senki nem büszke rám, senki nem értékeli azt, amit napról napra teszek, hiszen van. Csak lehet, nem a megfelelő emberben keressük.Love,
Panka ♥

12 megjegyzés:

 1. Szeretem az ilyen hangulatfotóidat, meg írásaidat :3 Nagyon szép színe van a körömlakknak, megkérdezhetem, hogy melyik lakk ez? *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Bourjois új lakkkollekciójának egyik árnyalata, hamarosan róla is lesz poszt! :)

   Törlés
 2. Mennyi bölcsesség van benned ❤ Sose köszöntem meg, de sokat segített tavaly, hogy mellettem ültél a blogtalin és beszélgettem a malackámról, a mai napig eszembe van a jelenet, és az arcod, ahogy mondtad, hogy idővel jobb lesz. És tényleg. :) szóval köszönöm:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eleni, Te is tudod, hogy semmiféle köszönettel nem tartozol! ♥

   Törlés
 3. Nagyon jó ez a poszt. Sajnos, most én is elég mélyen vagyok, és ilyenkor különösen nagyon jó olvasni ezeket az írásokat, nézegetni a képeket!

  VálaszTörlés
 4. Szia!Nagyon jó képek! Tetszenek! Írtam neked levelet, afelől érdeklődnék hogy csak nem volt időd válaszolni, vagy meg sem kaptad az emailem, a Gift Swap-pal kapcsolatosan, köszi!
  Judy

  VálaszTörlés