2015. március 15.

Outfit | Classy Sheffield


Sziasztok!

Mikor már azt hiszem, hogy a dolgok visszaálltak a régi kerékvágásba, a tavaszi napsütéssel csakis olyan fényes események történhetnek majd velem, mint amilyen az időjárás délutánonként, csalódnom kell. Nem lehetek biztos benne, nem érezhetem magam nyugodtnak, elégedettnek, ebben a helyzetben, hiszen egyáltalán nem tölt el boldogsággal, nem tudok mosolyogni ha rágondolok, a szép emlékeket elnyomja az a pár könnycseppekkel teli pillanat. De aztán megkérdezem magamtól, miért is van ez így? Miért nem engeded el ezeket az érzéseket, kapcsolod be a kedvenc számaid, s felidézed inkább azokat az órákat amelyeket végignevetted, amikor azokkal voltál akik tényleg szeretnek téged, gátlástalanul beszélhettetek mindenféléről, nem kellett kényesen éreznetek magatokat, ha szóba került egy olyan téma ami egyikőtöknek sem kedves, viszont felülkerekedtetek rajta, s ugyanúgy folytattátok, mint a legelején. Összességében meg kell tanulnunk kiszorítani azokat az embereket az életünkből, akikre csalódottsággal emlékszünk vissza, akiket túlságosan szerettünk ahhoz, hogy lássuk a valódi énüket. 


Kabát - Bershka
Nadrág, csizma - H&M
Táska, sál - Stradivarius
Gyűrű - Ebay


Csók,
Panka ♥

27 megjegyzés:

 1. Nagyon király!!Nagyon szép vagy :))

  VálaszTörlés
 2. Nagyon gyönyörű vagy! A szöveg az elején is szép :)

  VálaszTörlés
 3. "akiket túlságosan szerettünk ahhoz, hogy lássuk a valódi énüket"

  Ezzel nagyon eltaláltad az aktuális hangulatomat.
  Remélem minden a helyére kerül! Nagyon szép vagy, mint mindig. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép ez az outfit!! Nagyon jól áll Neked, olyan szép vagy!
  Kívánom én is, hogy sikerüljön megnyugodnod, lépned..... Sajnos, én is igen nehéz iőszakot élek meg magánéletileg, így nagyon betalált ez a bevezető. )-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Remélem hamarosan nálad is minden helyrejön, kitartás!

   Törlés
 5. Nagyon elegáns, mint mindig! :)

  VálaszTörlés
 6. Félelmetes, hogy látom leírva azokat a gondolatokat, amelyek a napokban a fejemben forogtak... Megerősítettél az elhatározásomban és ezért nagyon hálás vagyok! Fura, hogy bár még sosem találkoztunk, olyan, mintha mégis jól ismernélek, pedig nagy valószínűséggel simán elsétálnánk egymás mellett az utcán (na jó nem, mert én felismernélek a képekről :) )
  Biztos vagyok benne, hogy jó úton haladsz és ezzel a szemlélettel gyorsan megtalálod azt az embert, akit pontosan olyannak szeretsz majd és úgy látod, amilyen ő valójában és ki is érdemli ezt!!

  És még mindig imádom a képeidet!! :)

  VálaszTörlés
 7. Jaaaj de szép... 😊 most olvastam

  VálaszTörlés
 8. Azt ne mondd hogy kecskeméti vagy... és eddig nem jöttem volna rá.pedig mióta követlek..


  vagy csak nálunk jártál?:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, nem vagyok kecskeméti, bloggertalálkozón voltam ott! :)

   Törlés
 9. Szia! :) Látom, hogy ebayről van a gyűrű és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan, milyen kulcsszavakkal találtál rá? Előre is köszi a választ! :)

  VálaszTörlés