2015. január 25.

Outfit | Out of the woods


Sziasztok!
Sokszor képesek vagyunk megfeledkezni a bennünk lakozó erőről, amit csak és kizárólag mi irányítunk, akkor tör a felszínre amikor mi szeretnénk, s akkor segít nekünk amikor előhívjuk az akaraterőnkkel, hogy igenis, mi képesek vagyunk rá. Képesek vagyunk jobbá tenni a környezetünket, változásokon átesni, képesek vagyunk a legmélyebbnek hitt gödörből is kimászni ha tényleg küzdünk érte, változtatunk. Senki más nem fogja helyettünk megcsinálni, hisz nem is az Ő feladata, egyedül a miénk. 
A mai borongós, havas, esős, lucskos vasárnap megihletett fotózás szempontjából. Felvettem a legmelegebb cipőm, a legmelegebb sálam, egy kényelmes nadrágot, s a legújabb sötétszürke garbóm, aztán a legnagyobb záporban elindultunk. Nem állt még teljesen össze merre is szeretnék menni, hol lehetne olyan képeket készíteni amit a fejemben megálmodtam, de aztán sikerült, egy sáros fasor kellős közepén. Lányok, nem hiszem, hogy ez lett a legkülönlegesebb outfit bejegyzésem, sőt, viszont annyira tetszik az egész hangulata, úgyhogy fogadjátok sok szeretettel! 


Sál, garbó - Stradivarius (utóbbi most 995 Ft!)
Nadrág - Decathlon
Zokni - F&F
Bakancs - Timberland


Szóval Lányok, hajrá!
Csók, 
Panka ♥

24 megjegyzés:

 1. Csodásak a képeid, mint mindig és gyönyörű vagy, mint mindig!

  VálaszTörlés
 2. Annyira szép vagy!!! Hangulatos képek, mint mindig. :)

  VálaszTörlés
 3. Annyira gondolat kavarog most a fejemben, de szerintem elég annyit mondanom, hogy tökéletes ez a bejegyzés :) A hangulat, a színek harmonizálása és az egyszerű de lenyűgöző stílusod nagyon megfogott! Egyre jobbak és jobbak a képek :)

  VálaszTörlés
 4. Tényleg különleges hangulatot árasztanak a képek - van bennük valami nyugtató, de kicsit melankólikus is. Viszont az biztos, hogy csodásak, akárcsak te ^^

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó képek! (-: Az outfit is tetszik, el tudnám képzelni magamon én is úgy, ahogyan van, ;)

  VálaszTörlés
 6. Annyira csodásak lettek a képek *-* nem is tudom megfogalmazni, milyen hangulatúak, de nagyon tetszik az egész :)

  VálaszTörlés
 7. szupi! van egy különleges hangulata a képeknek, tetszenek nagyon :)

  VálaszTörlés
 8. Ez a vadregényes, mesebeli, erdei hangulat teljesen levett a lábamról. *-*

  VálaszTörlés
 9. Meseszerűek a képek! :) Egyszerűen tömör gyönyör. ♥

  VálaszTörlés