2015. január 15.

Manikűrvadász | 15. forduló - Felhívás


Sziasztok!

Azt hiszem az egyik legizgatottabban írt bejegyzésem következik Lányok, Fiúk, hiszen nemrég Bella felkért, hogy legyek én a 15. Manikűrvadász házigazdája. Szerintem el tudjátok képzelni hogyan is érezhettem magam, a boldogságom az egekbe szökött. Habár azt kell mondjam egy icipicit félek is, hogy minden gördülékenyen alakuljon, semmiféle probléma ne adódjon. 
A kezdeményezés is szintén Bellától származik, így ebben a posztban elolvashatjátok a tudnivalókat, jobban nem is lehetne összefoglalni. Ettől, vagyis a 15. fordulótól új szabály lép érvényben. Aki jelentkezik, de nem vadászik, az mikor legközelebb jelentkezik (akár több forduló kihagyása után is), csak vadászni fog, de tőle senki nem vadászik.

1) Jelentkezési időszak
A mai naptól kezdve küldhetitek nekem a rövid bemutatkozásotokat a ponipanni@gmail.com e-mail címre, amelyben megemlítitek a blogotok nevét. Kérlek Titeket az e-mail tárgya legyen a Manikűrvadász 15. forduló jelige, hiszen így sokkal könnyebb dolgom lesz rendszerezni a jelentkezéseteket. Egészen két hét áll rá, január 29-áig, csütörtökig halmozhattok a levelekkel. Természetesen a bloggal nem rendelkezők is jelentkezhetnek! :)

2) Párok kihirdetése
A párokat január 31-én, szombat reggel olvashatjátok is, amelyben a Random.org lesz a legnagyobb segítségemre. Ebben a bejegyzésben már megtaláljátok majd az összefoglaló Inlikz kódot is.

3) Elkészült manikűrök közzététele
A szépségeket február 16-án, hétfő este 18 órakor rakjuk ki majd a blogjainkra. A posztban kérlek Benneteket tegyétek közzé a kezőképet, amit innen is le tudtok menteni, de ha bárki szeretné elküldöm Neki az eredeti verziót is. Ezen felül szerepeljen még az eredeti manikűrre vonatkozó hivatkozása, és képe. Akik blogot nem írnak, ők legyenek szívesek a közzétételi nap előtt elküldeni nekem az elkészült körömfestést, amelyet majd egy külön bejegyzésben teszek közzé.


Remélem sikerült mindent érthetően összeszednem, de ha bármi kérdésetek adódna, írjatok nyugodtan! :) Nagyon izgulok!
Puszik, 
Panka ♥

10 megjegyzés:

 1. Most nagyon elszomorodtam. A szülinapi fordulón a pont akkor fent lévő gél-lakkom miatt nem tudtam jelentkezni, így most akkor ebben sem tudok részt venni!? :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem a szabály lényege az, hogy aki jelentkezett, de mégse készítette el, az nem jelentkezhet most. Erről már volt szó korábban is, hogy valamilyen bünti kellene, hisz ha valaki nem készít semmit, akkor a lánc megszakad. És ha jól gondolom, akkor az előző forduló a szülinapi előttit kellene jelentse (de ezt már lehet, hogy csak én kombináltam hozzá... :D)

   Törlés
  2. Nem, a szabály a mostani fordulóval lép érvényben, tehát aki a MOSTANI fordulóra jelentkezik, de nem fog manikűrt készíteni az a LEGKÖZELEBBI fordulóban csak vadászni fog, de TŐLE NEM FOG senki manikűrt készíteni. Tehát kizárni senkit nem fogunk, csak éppen más szabályok fognak arra vonatkozni, akik nem vadásztak, holott jelentkeztek. Panni, kérlek szépen, módosítsd a bejegyzésben is, mert valóban kicsit félreérthető. Akár az itt, vagy a FaceBookon leírtakat is idézheted. :)

   Törlés
  3. Bocsánat az érthetetlenségért Lányok, javítottam a bejegyzést! :)

   Törlés
 2. Nagyon szép a kezdőkép! És írtam neked! :)

  VálaszTörlés
 3. Csodásak a képek!
  Már ment is az email, és szívből gratulálok ^^

  VálaszTörlés