2015. január 4.

2014 Évösszegzés | ?


Sziasztok!
Az év kedvenc száma, tessék csak belehallgatni!


Úgy érzem 2014 nagyon szép év volt a blog számára, hisz amennyit ebben az időszakban fejlődött, és cseperedett szavakkal nem leírható számomra. Minden egyes pillanatát élveztem, hálás vagyok értük, s nagyon szépen köszönöm őket! Azt is tudom, hogy klisé dolog azt írni, hogy ha Ti nem lennétek, nem támogatnátok, nem írnátok az egészet nem írnám ekkora lelkesedéssel, mint ahogy most. De muszáj, ugyanis ez tényleg így van. Szóval Lányok, Fiúk, le a kalappal előttetek! :) Új barátságok alakultak, blogtalálkozók, Kamival szinte napi kapcsolatban állunk, beszámolunk egymásnak mindenről, sőt, a szalagavatóján is ott voltam! Gyönyörű voltál! ♥ 
Újabb dolgokat szeretnék véghez vinni, minél elegánsabb, jobb színvonalra vinni a blogot, kihozni magamból a legtöbbet. Azt hiszem az e-mailek megválaszolásának idejét kellene leszűkítenem, van, hogy kettő hétig is eltart, míg teljes nyugalomban tudok visszaírni, ami azt hiszem túl sok idő, de nagyon igyekszem! :)

Mérföldkövekként megannyi eseményt megemlíthetnék, a Joy-os bloggerverseny, amit még a mai napig nem tudok elhinni, hogy én is bekerültem az első tíz közé, majd a saját magam ízlése szerint kiválaszthattam az a kettő outfitet amiben megmutattuk Nektek, és a zsűrinek mi hogyan képzeljük el az álom F&F-es összeállításunkat, ezek után még az a megtiszteltetés is ért, hogy cikket írhattam a Joy.hu-ra. Hasonló megmérettetésnek mondhatnám a minden évben megrendezett Ifjúsági Sajtófesztiválon elért 3. helyezést online diákmédium kategóriában. Azóta kering a fejemben a saját domain név vásárlása, aminek már nagyjából utána is jártam mi is lenne a legkedvezőbb számomra, úgyhogy ezt minél hamarabb el szeretném már intézni. 
2014 legnagyobb slágerének viszont mindenképp a mi kis Jázminkánkat szeretném besorolni, hiszen az ő megjelenése hatalmas boldogság volt a családunknak, elképzelhetetlennek tartom a mindennapjainkat nélküle, a kis drágánk nélkül. Külön posztokat is ihletett már, beszámolt Nektek a sorsáról, hogyan tengeti élete napjait nálunk. Április óta már ilyen hatalmas kutyává nőtt, nézzétek csak! :)


S hogyan tovább? Minden megy ugyanúgy mint eddig, abban a stílusban, abban a boldogságban, és abban a kerékvágásban ahogy azt megszokhattátok. Hatalmas reményekkel vágok neki a 2015-ös évnek, már jegyzetelem is az inspirációs idézeteket a naptáromba, to do listákat nyomtattam ki, úgyhogy a készültség teljes részemről. 
Mindenkit puszilok,
Panka ♥

19 megjegyzés:

 1. Sok sikert Drága Pónilány! Én itt leszek :)
  Jázmin csodaszép nagylánnyá cseperedett ^_^

  VálaszTörlés
 2. Sok sikert és sok boldogságot kívánok Neked az új évre, Panni :)!

  VálaszTörlés
 3. Szerelmem ez a dal, mint ahogy a blogod is ♥
  Csak így tovább, sok sikert és örömökben gazdag blogolást kívánok Neked 2015-re is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira aranyos vagy, köszönöm szépen, és viszont kívánom! ♥

   Törlés
 4. Panni nagyon sok sikert és élményt kívánok Neked! :) Csak így tovább!

  VálaszTörlés
 5. ♥♥♥♥
  Jááázminbaba, ezen a képen nem látszik, hogy mekkora kis sunyi disznó :P

  VálaszTörlés
 6. nagyon sok sikert erre az évre is! imádom a blogodat, csak így tovább! buék!

  Emma xx
  iemmafashion.com

  VálaszTörlés
 7. Sok sikert az új évre, és örülök, hogy 2014-ben a Te blogodat is megismerhettem! =)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És hogy személyesen is volt alkalmunk találkozni! :)

   Törlés
 8. Boldog uj evet! Varom az uj bejegyzeseket :)

  VálaszTörlés