2014. december 9.

Karácsonyi készülődés | Zenzero


Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e még arra a bejegyzésemre, mikor az ősz elején megmutattam Nektek egy gyönyörű webshopot, név szerint Ági gyümölcsét, a Zenzerot. Azóta napi figyelemmel követem a Facebook posztjait, teljesen megszállottja lettem az ékszereinek, az összessel le lehet venni a lábamról. A Jézuskának írtam is egy egész hosszú listát, miket szeretnék innen, és nagyon halkan megsúgta, hogy lehet róla szó. Azóta sokkal jobban várom a karácsonyt, varázslatosan mutatnának a feldíszített fánk alatt. Most így belegondolva a hegyikristály medálok még dísznek is megállnák a helyüket! :) Már el is képzeltem sok-sok fehér angyalszárnnyal, fehér füzérrel, és talán néhány arany, glitteres gömböt is ráraknék.
Ennek a szépséges achát medálnak a fotózása közben tudatosult bennem mennyire összeillik a lila, és az arany világosabbik árnyalata, egyszerűen fenségesen néznek ki együtt! Keresem is az inspiráló képeket Tumblr-n, Pinteresten, és Weheariton, szerintem a következő manikűröm ezeknek a párosából készítem majd. Az összhatás télies, elegáns, kifinomult, és meseszép!


Egy szó, mint száz, szerintem tökéletes ajándék lenne bármelyik barátnőtöknek, női családtagotoknak, ha valami különlegesebbet, egyedibbet szeretnétek Nekik! Csak nézzetek körbe, és essetek szerelembe.
Puszik,
Panka ♥

11 megjegyzés:

 1. Ó, gyönyörűséges! Ez a fajta lila az egyik kedvencem :)

  VálaszTörlés
 2. Egyszerűen, imádni való!:) Szép és visszafogott. Olyan Pannis. <3

  VálaszTörlés
 3. Már múltkor is nagyon tetszettek a hegyikristály medálok, de most végképp elcsábultam. A páromnak írtam egy karácsonyi listát , hogy mi az aminek nagyon örülnék. A listára most már 4 nyaklánc is felmerült Neked köszönhetően. :)

  VálaszTörlés
 4. Szépséges. :) Tényleg Pannis! ^^

  VálaszTörlés