2014. december 7.

Jázminka és a mindennapok


Sziasztok!

Úgy érzem Jázminkánknak az idő előrehaladtával egyre nagyobb befolyása van a családunkban, amit igazán ki is használ, mindig megköveteli a neki járó dolgokat. Képzeljetek el egy reggeli szendvicskészítő jelenetet, amikor a lehető legéberebb formánkban próbáljuk túlélni a természetes fény hiányát, de ő már a lépcsőfordulóban megjelenik, ránk néz azzal az édes szemecskéjével. Valamit már tervez a kis fejében, utánunk sunnyog, és várja a napi zöldségadagját. De tényleg, mára már egy szokássá nőtte ki magát, hogy Jázikának is muszáj néhány szelet paprikával kibővíteni az étrendjét, de most, az ünnepre való tekintettel belefér egy-egy mandarin is.

Nem is tudom mivel kezdjem az elmúlt hónapok beszámolóját, olyan sok megemlítendő dolog kavarog bennem! Titokban megjegyezhetem Nektek, hogy a takaróim alá elrejtettem kettő darab karamellás szaloncukrot, amit a bevásárlókosárból loptam még ki a hét elején, de kérlek ne mondjátok el senkinek, szeretném ha meglepetés lenne a Gazdiknak! Egyébként meglepetésekben nagyon jó vagyok, hogyha segítségre van szükségetek, nyugodtan csörgessetek csak meg, elmondom a legfőbb titkát a cipők, zoknik, és egyéb használati tárgyak eltüntetésének. Amúgy azt kell írnom, atom sorom van itt. Mikulásra például kaptam egy új műanyagcsontot, megfürdettek, megszárították a bundám, egész nap csak kényeztettek! Még egy mesélni valóm van így mára, amivel egyáltalán nem vagyok megelégedve. Az időjárás! Annyira utálom a vizes füvet, ráadásul ilyenkor a szomszédból sem jön ki a barátnőm. Azt hiszem lassan vissza kellene már adnom a szót Panninak, a vacsorám tálalva van.
Pacsi mindenkinek! ♥


Szép estét! 
Panka ♥

22 megjegyzés:

 1. Imádom ezt a kutyót, nagyon cuki <3

  VálaszTörlés
 2. Meg amikor salátát csinálunk és beül a két lábam közé kunyizni...:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A gránátalmát is szereti, erre ma jöttem rá.

   Törlés
 3. Tündéri kutyus, és ahogy néz, zabálnivaló! :D

  VálaszTörlés
 4. Milyen hamar felnőtt :) nagyon aranyos :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Olyan nagy kutyus lett, nem fér el az ölemben! :)

   Törlés
 5. Olyan imádni való! :) Tündéri, és milyen nagy már!:o

  VálaszTörlés
 6. Imádom ezt a csajszit! ^^ Egyszer úúúgy megdögönyözném :) És olyan kis szép leányzó, a fekete mopszok a legédesebbek.

  VálaszTörlés
 7. Nagyon édes!!!! Az a baj, hogy a befolyás idővel arányosan nő :D Bár nálunk a legfurcsább, hogy az én kutyám csak a tipikus kutyás ételeket volt hajlandó megenni, de amióta van nyuszink, nagyon fordult a világ...ha látja, hogy a nyúl répát vagy banánt eszik, akkor megkívánja és neki is kell :)

  VálaszTörlés
 8. Istenem de édes! *.* meg kell zabálni. :)

  VálaszTörlés
 9. Annyira cuki! Benji tacskónk nekünk is a család nagy kedvence lett. Enni már nélküle nem is az igazi, csak ő sajnos nem szereti a zöldséget se a gyümölcsöket. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jázminka még a virágokat is megeszi, így ez nálunk nem probléma! :)

   Törlés