2014. október 13.

Monday soul

Sziasztok!

A finom érintéssekkel egyszerűen ki tudjuk fejezni érzéseinket barátaink, családtagjaink iránt. Csakúgy mint a lágy, kedves szavakkal amik olyan könnyen rabul tudnak ejteni, hogy azonnal teljes mértékben a beszélgetőpartneremre figyelek. Sokkal többet árul el az adott személyről, mint a külseje. Nem szeretnék álszent lenni, én is igyekszem mindig a legtöbbet kihozni, így az általános szabályokat szemügyre veszem, de folytatólagosan úgyis a belső tart meg minket. Visszatérve a tapintásokhoz egy puha, bolyhos pulóver is képes elérni, hogy rögtön jól érezzem magam. Ugyanúgy, mint a frissen főzött almás-fahéjas tea, a szép fehérneműk, és a tükrös lencséjű napszemüvegek. 
Lányok, nem is tudom mit szerettem volna kihozni a mai bejegyzés témájának. Az egész olyan összefüggéstelen lett, rendezetlenség jellemzi, mint ahogy az egész heteimet. Sajnos ez a blog életére is kihatott, higgyétek el nagyon harcoltam érte, hogy ne történjen meg, viszont egyszerűen nem ment. De változások következnek, amik általában jó irányba viszik tovább az életünket. Köszönöm a türelmeteket! 


Hamarosan az egész összeáll!
Panni ♥

16 megjegyzés:

 1. Kitartás.:) Én személy szerint szeretem az ilyen össze-vissza bejegyzéseidet :)

  VálaszTörlés
 2. Olyan csodálatos személyiség vagy Panka, örülök, hogy megismerhettelek!

  VálaszTörlés
 3. Én imádom az ilyen spontán bejegyzéseket, mert ebből lehet a másikat remekül megismerni :) Csodásak a képeid, és kitartást kívánok mindenhez! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ilyenkor mindig más-más oldalát ismerhetjük meg a bloggernek, és ez jó szerintem! :)

   Törlés
 4. Drága Panni,
  a magyar blogok oldal keretein belül találtam rád. Amit őszintén szólva egyáltalán nem bánok. Régen már követtelek Instagram-on és a FB oldaladon, de ritkán találtam el ide a blogodra. Imádom a képeid minőségét, hihetetlenül szép. Látszik rajtuk az odafigyelés és a precizitás is! Az outfit-ek nagyszerűek. A kutyusod istenien cuki. És a körmök amiket kitalálsz és megvalósítasz hihetetlenek:) Ezentúl már én is rendszeres olvasódnak mondom magamat, de már itt a blogodon is.
  Feliratkozni is feliratkoztam, szóval már mindent látni fogok amit posztolsz.
  További sok sikert, és olvasni foglak! :) puszi ♥ xx

  http://thefashiongivesstrength.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Berni!
   Nagyon szépen meg szeretném köszönni Neked ezt a pár sort, hihetetlen mennyi erőt tudtok adni nekem. Még egyszer köszönöm!
   Vigyázz magadra! ♥

   Törlés