2014. szeptember 4.

OUTFIT | Out of my comfort zone

Sziasztok!

Öltözködésben sohasem tartoztam a bátrabbak közé, mindig a jól megszokott darabokhoz ragaszkodtam amik átlagosak, és semmiben nem tűnnek ki a tömegből. Aztán nemrég már nemcsak a szokványos ruhákon akadt meg a szemem, hanem olyanokon, amikben van valami kis csavar. Legyen az egy feltűnőbb szín, egy érdekesebb hátmegoldás, különlegesebb anyag. A leárazásokon az én méretemben szerencsére ez elég gyakori volt, így bőven tudtam válogatni a megmaradt, ámbár annál varázslatosabb gyöngyszemek közül. Összesen egy felsővel távoztam, viszont már előre tudtam, nem egy mindennapi eleme lesz a ruhatáramnak, hanem majd értékesebb, jelentőségteljesebb eseményekhez fogom viselni.
Ma a blogon is ezt párosítottam, szerettem volna a legtöbbet kihozni belőle, tehát nem bonyolítottam agyon a szettet. A tökéletes farmeremmel kombináltam, aminek a megtalálása szintén évekbe telt. Mindenhol passzol, sosem csúszkál lefelé, és még az én szememben a megfelelő árnyalatot is kapta. Ehhez nagyon jól illett a magassarkú szandálom, amit igaz, emberek közé még nem vettem fel, de itthon gyakorolom a járást benne, hogy a legjobb formámban legyen a debütálása. A derekamra kötöttem a bőrdzsekim, összefogtam a hajam, kicsit erősebben kontúroztam, feltettem a narancssárga Kiko rúzsom, és máris minden illett egymáshoz!


Top, farmer - H&M
Bőrdzseki - Old Navy
Szandál - Stradivarius


Sok puszi, és ölelés!
Panni ♥

16 megjegyzés:

 1. Nagyon jó outfit :) A farmert nem rég vetted? Úgy értem, hogy szerinted megtalálható még a boltokban? Jázminka olyan aranyos és mennyit nőtt *-* :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos még a nyár elején, így nem hiszem, hogy ugyanezt megtalálod, de hasonlókat igen! :)

   Törlés
 2. Gyönyörűek a képeid! :) Az outfitted is tetszik. :) A kutyus pedig nagyon cuki a végén! :))

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. A nyugodt pillanataiban tényleg, egyébként egy igazi bajkeverő! :)

   Törlés
 4. nagyon szép vagy és imádom a képeid!! :)

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű vagy és szuper az outfit! :*

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó képek és te is gyönyörű vagy! :)

  VálaszTörlés