2014. augusztus 3.

Blogtali | Augusztus 2.

Sziasztok!

Hogyha emlékeztek még a múlthét vasárnapi posztomra, akkor láthattátok, hogy tegnap, azaz másodikán megrendezésre került az első általam felvetett blogtalálkozó! :) Őszintén, nagyon izgultam miatta, lesz-e érdeklődő, eljön-e valaki, aztán a hirtelen közbejött programok ellenére is hárman összegyűltünk 11-kor a Repeta kinti részén. Kami, Dóri, és én alkottuk ezt a társaságot, viszont kicsit később a Rossmannban csatlakozott hozzánk még egy barátnőm, így a végén már négyen róttuk Vác utcáit.
Reggel kimentem drága Kami elé az állomásra, nehogy eltévedjen nekem. Szegénykémet megzavarta a sok lassítás, így kisebb úristen, nem szálltál le a vonatról? kétségbeesés után kiderült, nem, még nincs Vácon, szóval a végén minden szerencsésen alakult. Még mielőtt elfoglaltuk a helyünket bementünk egy mindenes boltba, hogy megnézzük lehet-e Ingrid Cosmetics-es alapozót kapni, de sajnos csalódnunk kellett, még vidéken sem találtunk! Olyan kár, hogy nem tudom feleleveníteni minden egyes pillanatát a beszélgetéseinknek, néha tőlünk zengett az egész étterem, vagy akár a főutca is, voltak nagyon vicces pillanataink, talán ebben közreműködhetett a régi Jonas Brotherses, vagy Sp-s korszakunk is. Remélem nem ábrándult senki ki belőlünk! ;) És Lányok, már elkezdődött az Essence termékek akciózása, 349? Ft-os darabáron lehet megvásárolni rengeteg terméket, egy szemlét megér!


Én nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen ezt a napot Nektek! Remélem találkozunk még máskor is! :)
Puszik,
Panni♥

16 megjegyzés:

 1. Az a vonat, komolyan mondom...Alsógöd, Felsőgöd...:D
  Jaj, SP szerelmed :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És visszafelé rossz vonattal mentél, haha :D

   Törlés
 2. En is szivesen mentem volna,csak meg mindig Erdelybe vagyok Panni :(

  VálaszTörlés
 3. Olyan szépek itt is a képek *.* (most néztem meg Kami bejegyzését is). Sajnálom is, hogy nem tudtam menni, de remélem legközelebb már találkozunk egy blogtalin ^^ A hangulat viszont ahogy olvasom meg volt :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Szilvi! :*
   Én is nagyon örülnék egy talinak, remélem találkozunk legközelebb! :)

   Törlés
 4. Micsoda hami-nyamik, összefut a nyál a számban tőlük, így ebéd előtt egy kicsivel :D Legközelebb remélem semmi sem jön közbe nekem, aztán jövök én is :))

  VálaszTörlés
 5. Megkérdezhetem milyen géppel készülnek a képek? Nagyon tetszik hogy így elmosódik a háttér :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Canon Eos 1100 D, de ez inkább az objektívnek köszönhető! :)

   Törlés
 6. Úgy sajnálom, hogy nem tudtam elmenni! Pedig nagyon szerettem volna!:* Remélem legközelebb nem jön közbe semmi fontos.:)

  VálaszTörlés
 7. nagyon szép képek! megkérdezhetem, hogy az objektívedet honnét rendelted (ha rendelted) ? mert mindenhol más árban látom.

  www.blueelephantsite.blogspot.hu

  Adél xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Adél,
   Csak bementem a Media Markt-ba és ott megvettem! :)

   Törlés
 8. ó a repeta! egyébként nagyon szép, igényes a blogod! :-)

  VálaszTörlés