2014. június 25.

Thoughts with white

Sziasztok!

Lassan áttérhetünk egy teljesen más irányú blogba, beszélek itt össze-vissza az érzéseimről, viszont ezt most nagyon le szeretném írni! :)
Ha valaki azt mondja Nektek, írjatok egy egész oldalas fogalmazást a fehér színről, ti mivel kezdenétek? Először definiálnátok magát az árnyalatot, vagy rögtön kezdenétek a saját véleményetekkel, miként is viszonyultok hozzá. Én az azt hiszem az utóbbival, személyesre fognám az egész mondandómat, mindent a papírra vésnék vele kapcsolatban. Leginkább a letisztultsággal, tisztasággal tudnám azonosítani. Ha valaki ezt viseli, ezt a színt választja szobájának a falához, sokkal egyszerűbb vele elindulni, alkalmazkodni. Persze könnyen lehet már túl tiszta is, mint mondjuk egy kórház. Szerintem a nővérek is emiatt hordják, hogy egyből ez ugorjon be a betegeknek. Mi lenne ha fekete lenne az egyenruhájuk? Na látjátok! 
Sokat agyaltam mivel is párosíthatnám ezt a magasderekú shortomat, de végül maradtam a jól beváltnál, a legegyszerűbb fehér ingemnél. Nemrég vettem egy crop top-ot is, ahhoz még nem jött meg a bátorságom, pihentetem egy picit a szekrényben. De itt az egész nyár hozzá, hogy felavathassam, előbb-utóbb csak leszek olyan merész és magamra kapom, nem? :)
Ezt a posztot nem feltétlen outfitnek szánom, így a képek mennyisége is kevesebb, de azért remélem tetszik!


Ing - Pimkie
Short - New Yorker
Tornacipő - Vans


Csók,
Panni♥

20 megjegyzés:

 1. Nagyon kis kedves az eleje, és én is próbálkozom a crop top-okkal, de nekem még ahhoz sem volt bátorságom, hogy vegyek egyet!:D♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most olyan sok helyen akciós, hajrá Brigi! :*

   Törlés
 2. Az egyszerű nagyszerű!:)Szép vagy, Evelin

  VálaszTörlés
 3. Szép outfit! Én nővérként a civil életben kicsit ódzkodom a fehértől (sokszor olyan érzése van az embernek ha még mindig dolgozna) De vettem a bátorságot és beszereztem egy fehér nacit és az tört fehér lenge blúzt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Teljesen megértetelek, jobban húz a szíved a színek felé így.

   Törlés
 4. Imádom a nadrágod*-* Nagyon klassz outfit:))

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik az inged, s a fehér cipőd is, én is gondolkodtam ezen az árnyalatot, mikor a cipőt választottam, de nem voltam elég bátor hozzá. :)

  VálaszTörlés
 6. Tetszetős outfit, jó felvezetés :) Nekem is van egy crop top a szekrényben, félek sosem fogom felvenni... most elpakolom a nyaralásra, ha ott nem, akkor sehol :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép vagy Panni! :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szeretem a fehér színt! Szép vagy! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen fehér szobában is szívesen laknék! :)

   Törlés
 9. Egyszerű, de csini. :) Szeretem a fehér színt, bár óvatosan kell bánnom vele, mert az amúgy is hófehér bőröm mellé, ha túlzásba viszem... hát a halott menyasszony (Tim Burton mese) szerintem jobban mutat mellettem. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is szeretnék még barnulni, most ilyen a hangulatom! :)

   Törlés