2014. június 29.

SUNDAY | Nothing's gonna hurt you

Sziasztok!

Mikor ezt a bejegyzést olvassátok, én éppen Erdély felé robogok egy busszal, egyhetes tánctáborunk van Válaszúton, viszont van beütemezve kettő bejegyzés. Nem tudom lesz-e internet, ha igen, mindent kiposztolok majd Facebookra is! :)
Egy kicsit nehéz időszakon vagyok túl, próbáltam ugyanúgy írni Nektek itt, nehogy érezzetek valami kicsi negatívitást is, de ezt szerintem sikerült tartanom. Nem szeretném részletezni, mostanra már szinte minden rendeződött, alles majdnem gut!♥ Azt hiszem ilyenkor érzem mennyire értékelni kell a boldog pillanatokat, az együtt töltött perceket, mikor bármelyik szempillantás alatt az egész megváltozhat. 
A leárazásokon is körülnéztem, jajj, hát mennyi szépséget találtam! Nem tudom csináljak-e egy összefoglalót róluk, ugyanis ruhadarabokat nagyon nagyon nem szeretek fotózni, viszont outfit posztokban is jók lesznek majd, nem? Az utolsó képen is az egyik legújabb szekrénylakomból látszik egy kis részlet, a H&M-ben találtam rá erre a japán virágmintás kimonóra. Imádom! :)

Most ez a kedvenc képem magamtól!

Legyen szép hetetek!
Csók,
Panni♥

10 megjegyzés:

 1. Imádom a hozzáállásodat, hogy akármi is történjen veled, te talpra állsz és próbálsz továbbra is mosolygósan, vidáman élni :) Remélem azért nagyjából rendben vagy lelkileg :) Jázmin pedig még mindig egy tündérbogyó ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Máshogy nem is lehetne élni, csak a rossz oldalát nézni a dolgoknak. :)

   Törlés
 2. Valóban dicséretes hozzáállás! Remélem minden rendbe jött legyen szó bármiről is:)
  A kutyus...hát szét puszilnám! :D

  VálaszTörlés
 3. Jázi még mindig cuki,az pedig nagyon jó,hogy mindig próbálsz pozitív maradni:)Evelin

  VálaszTörlés
 4. Válaszút <3 egy olyan hely, ahova még én is el akarok jutni, tavaly már voltam Kalotaszentkirályon. Egyébként csak akartam mondani, hogy most találtam a blogodra, és imádom, fantasztikus! Csak így tovább!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Válaszút tényleg fantasztikus volt, imádtam! :)
   Köszönöm szépen, remélem továbbra is tetszeni fog! ❤

   Törlés
 5. Alles majdnem Gut <3

  VálaszTörlés